x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) A început Spring Sale pe DiAmanti.ro

(P) A început Spring Sale pe DiAmanti.ro

24 Mar 2021   •   12:20
(P) A început Spring Sale pe DiAmanti.ro

Sute de articole din piele naturală - genți, poșete, rucsacuri și încălțăminte, sunt disponibile acum la prețuri speciale pe DiAmanti.ro.

Campania de vânzări promoționale Spring Sale a început în forță la sfârșitul săptămânii trecute, marea surpriză fiind faptul că reducerile sunt aplicate chiar produselor din noul sezon. Sunt incluse reduceri la incaltaminte din noua colecție de primăvară-vară 2021, articolele vedeta ale noului sezon fiind reprezentate de colecția de balerini și colecția de sandale dama din piele naturală. Prețurile sunt incredibil de mici, începând de la numai 99,99 lei pentru o pereche de balerini damă din piele naturală și 119,99 lei pentru o pereche de sandale de damă, de asemenea, lucrate din piele naturală.

O noutate o reprezintă și secțiunea Outlet în care sunt incluse încălțămintea din sezonul încheiat precum și subsecțiunea de lichidare genti dama în care veți găsi poșete, rucsacuri și alte accesorii din piele naturală la prețuri de lichidare de stoc, începând de la numai 149,99 lei.

Sperăm că v-am facut curioși să consultați oferta DiAmanti pentru acest început de sezon. Comandați din timp, stocurile sunt limitate!

×