x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Coșuri cadou de Crăciun, variante cu produse tradiționale românești, pe gourmetGIFT.ro

(P) Coșuri cadou de Crăciun, variante cu produse tradiționale românești, pe gourmetGIFT.ro

07 Dec 2020   •   07:05
(P) Coșuri cadou de Crăciun, variante cu produse tradiționale românești, pe gourmetGIFT.ro

De Sărbători sau cu orice altă ocazie, să oferi un coș cadou unei persoane transmite mesaje puternice - după caz, poate fi vorba despre afecțiune, grijă, mulțumire, recunoștință, speranță etc. Coșurile cadou de Crăciun introduc spiritul festiv al Sărbătorilor de iarnă. Astfel de cosuri cadou pot fi alese pentru familie, prieteni, colegi (chiar și pentru șefi).

 

Foarte multe firme oferă cadouri de Sărbători (de Crăciun, dar și de Paște și de 1-8 martie), cadouri corporate cu produse gourmet, coșuri cadou pentru angajați, parteneri, colaboratori, clienți de top. Se aleg coșuri cadou internaționale, dar tot mai des se optează pentru produse tradiționale românești, într-un decor specific. Coșuri cadou tradiționale românești sunt propuse și în oferta gourmetGIFT.ro, specialistul în materie de coșuri gourmet, cadouri de oferit în orice ocazie.

 

Coșurile cadou tradiționale conțin produse autentice, care amintesc de valorile românești. Sunt propuse bunătăți tradiționale care au cucerit publicul de-a lungul anilor, unele dintre ele reinterpretate în stil modern. Iată de exemplu coșul cadou Bunătăți și Tradiții Românești disponibil la comandă online pe gourmetGIFT.ro. Este un coș cadou premium, cu livrare rapidă din stocul propriu al celui mai important magazin de coșuri cadou din România.

 

Coșul cadou Bunătăți și Tradiții Românești de la gourmetGIFT.ro conține Coniac Brâncoveanu XO 700ml, Vin Merlot Rotenberg Menestrel 750ml, Cozonac cu umplutură de cacao și nucă 600g, Cârnați cu carne de MistretSilvania 200g, Terină cu carne de cerb și afumătură Silvania 100g, Borcan cu turtă dulce 200g, Sirop diverse sortimente 300ml, Dulceață diverse sortimente Vrâncioaia 230g, Zacuscă diverse sortimente Vrâncioaia 300g, Miere cu nucă Stupina Onea 350g, Miere cu semințe Stupina Onea 250g. Așadar numai produse românești exclusiviste, premium și de lux. Totul arată extrem de elegant, dar în spirit românesc tradițional, căci este folosit un cufăr tradițional, iar cadoul include clopoțel ceramică și ștergar tradițional românesc. Efectul wow este așadar fără înoială oferit cu un astfel de coș cadou.

 

Pe gourmetGIFT.ro pot fi comandate multe alte variante de coșuri cadou de Crăciun și pentru orice ocazie, cu diverse stiluri și pentru diverse bugete. Din magazinul online se pot comanda foarte multe bauturi alcoolice și separat, printre acestea menționând și o gamă largă de băuturi alcoolice tradiționale românești (palincă, țuică, vinars, vin etc.), toate de la branduri premium, exclusiviste.

 

×