x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Jolie Divas, tinute comode la super prețuri

(P) Jolie Divas, tinute comode la super prețuri

30 Dec 2020   •   07:00
(P) Jolie Divas, tinute comode la super prețuri

Treninguri adorabile de catifea, seturi superbe cu pantaloni scurti sau body-uri perfecte pentru a fi adaptate oricărei ținute, toate acestea și multe altele le găsești pe joliedivas.com! Un nou proiect Monarh Design destinat ținutelor athleisure și lounge!

Descoperă ținute perfecte pentru tine

Jolie Divas realizează piese care pot fi purtate atât în confortul casei tale, cât și pentru ieșirile cu prietenii! Ținute care pot trece ușor de la un stil la altul și care pot răspunde nevoilor tale în permanentă schimbare.

Știm cât de mult contează să ai in garderobă ținute pe care să le poți accesoriza cu ușurință și pe care să le porți cu plăcere în mod repetat. Tocmai de aceea la Jolie Divas ne concentram pe ținute simple, comode care pot fi adaptate ușor stilului tău.

Piese de la 99 de lei

Poți să ai un stil inconfundabil și fără să cheltuiești o avere pe piesele alese. La JolieDivas îți aducem ținute de calitate la prețuri incredibile! Vrem să îți demonstrăm că poți avea outfituri comode realizate din materiale de calitate fără a cheltui prea mult!

 

Intră chiar acum pe joliedivas.com și descoperă gama largă de produse pe care ți-o punem la dispoziție. Un proiect marca Monarh Design care îți garantează tinute deosebite la prețuri accesibile.

Jolie Divas se concentrează pe colecții dedicate femeii care știe să se bucure la maximum de fiecare zi. O femeie mereu în mișcare, pregătită pentru zile pline de acțiune dar și relaxare. Îți punem la dispoziție ținute perfecte pentru a fi mereu chic indiferent de ocazie.

 

 

Alege tot ce îți dorești din colecția de lansare Jolie Divas și bucura-te de ofertele exclusive din această perioadă! Lasă-ne să te surprindem cu prețurile noastre unice și calitatea deosebită a produselor noastre. Știm că vei deveni o clientă fidelă, imedit ce vei simți atingerea catifelată a seturilor noastre sport! Garantat 100%!  Intra acum pe joliedivas.com pentru a te convinge!

×