x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Totul pentru videochat: cum te va ajuta profesionalismul sa avansezi rapid in acest domeniu?

(P) Totul pentru videochat: cum te va ajuta profesionalismul sa avansezi rapid in acest domeniu?

06 Sep 2021   •   16:39
(P) Totul pentru videochat: cum te va ajuta profesionalismul sa avansezi rapid in acest domeniu?

Beneficiile pe care le ofera o cariera ca model de videochat sunt evidente. Poti gasi marturii despre ele in presa sau, pentru a te convinge cu ochii tai, poti sa vizitezi un studio si sa vorbesti cu fetele care lucreaza in domeniu.

Insa nu ajungi sa obtii aceste castiguri peste noapte sau fara sa faci vreun efort. La fel ca in orice alt domeniu de activitate, si aici este nevoie de o atitudine caracterizata de profesionalism, de seriozitate si de vointa constanta de a te perfectiona. Iata care sunt cele mai importante calitati!

Ce inseamna seriozitatea intr-un studio de videochat?

Multa lume care nu este familiarizata cu acest domeniu crede ca diferenta este facuta de aspectul fizic si ca cele mai mari castiguri sunt obtinute de fetele care au un trup de fotomodel si care se apropie de dimensiunile considerate la un moment dat ideale, de 90-60-90.

Intr-adevar, este nevoie sa ai un aspect fizic placut si sa te ingrijesti, insa esentiale sunt, de fapt, alte valori. In primul rand, este necesar sa iei in serios ceea ce faci si sa arati acest lucru nu numai la inceput sau din cand in cand, ci zi de zi.

De exemplu, in videochat ai posibilitatea de a lua singura decizii in ceea ce priveste alegerea programului. Poti sa incepi sa lucrezi dimineata, la fel ca majoritatea cunoscutilor, dar la fel de bine poti opta pentru un program care incepe dupa-amiaza sau chiar noaptea.

Odata ce ai ales una dintre aceste variante, este necesar sa o respecti, fara absente sau scuze legate de intarzieri. Acei membrii ai site-urilor care incep sa te placa vor cauta sa se bucure de prezenta ta cat mai des si au nevoie sa ai un comportament previzibil, pentru a include intalnirea virtuala cu tine in programul lor zilnic. Daca lipsesti, atat ei, cat si banii pe care ii platesc vor merge la alta fata.

Spiritul de echipa si fidelitatea fata de studio

Profesionalismul se refera, de asemenea, si la capacitatea de a urma sfaturile trainerilor si ale echipei de suport tehnic. Acesti oameni beneficiaza de o experienta bogata in domeniu si, de-a lungul timpului, au pregatit fete care au obtinut premii internationale si au ajuns la castiguri mai mari de 10 000 de dolari pe luna.

Tocmai de aceea, e necesar sa fii atenta la sfaturile lor si sa tii cont de acestea. Capacitatea de a lucra intr-o echipa, in care fiecare il respecta pe celalalt si toti lucreaza pentru obiectivele comune, reprezinta un alt ingredient important ce iti poate aduce succesul in videochat.

Fidelitatea fata de studio iti poate aduce numeroase avantaje. Cu cat dai dovada de mai multa constanta, cu atat sansele tale cresc. De fapt, chiar esti rasplatita cat se poate de concret: pentru parteneriat pe termen lung, de cel putin 12 luni, beneficiezi de un bonus de 5% din castigurile obtinute, bonus care se incaseaza in luna iunie a fiecarui an pentru tot anul anterior.

Daca ai aceste calitati si te consideri pregatita, vino intr-un studio de videochat! Oportunitatile de care vei beneficia depasesc orice asteptari!

 

 

×
Subiecte în articol: videochat