x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Pantofi de damă perfecți pentru orice ocazie

Pantofi de damă perfecți pentru orice ocazie

28 Apr 2021   •   15:42
Pantofi de damă perfecți pentru orice ocazie

Pentru fiecare femeie este important să aibă pantofii potriviți pentru fiecare ocazie. La fel ca hainele, pantofii spun multe despre tine, de aceea este recomandat să porți încălțăminte potrivită pentru a face o impresie bună. Caută întotdeauna pantofi care îți vin bine și îți oferă suportul potrivit și mult confort.

Ce modele de pantofi confortabili să alegi?

Modele de pantofi casual damă sunt multe. Pantofii casual, extrem de confortabili sunt printre cele mai căutate modele, tocmai pentru că aceștia pot fi purtați în zilele în care ai multe drumuri de făcut, dar și atunci când vrei să ieși în oraș cu prietenii. O pereche de pantofi casual în tendințe cât se poate de versatili pentru a fi purtați la cât mai multe ținute te va scoate de fiecare dată din încurcătură.

Printre cele mai confortabile modele de pantofi casual se numără mocasinii. Aceștia pot fi purtați atât la ținutele de birou, cât și la o ținută sport, compusă din jeanși și tricou. Poți purta mocasini atât la birou, cât și în timpul liber.

Pantofii sneakers se încadrează în categoria modelelor confortabile și sunt adorați de majoritatea femeilor. Sneakers sunt încălțări sport care atunci când sunt asortate perfect pot completa o ținută casual. Sunt încălțările ideale pentru zilele în care ai foarte mult de mers pe jos.

Balerinii sunt pantofi casual damă care se poartă atât la ținute sport, cât și la ținutele office. Modelele de balerini sunt foarte multe, așadar poți alege chiar și niște balerini eleganți pe care să îi porți cu mult stil și atitudine. Balerinii pot fi purtați atât cu pantaloni, cât și împreună cu fuste sau rochii.

Care sunt modelele de pantofi potrivite la ținute formale?

Poți să ai modele de pantofi casual în tendințe, însă must have în garderoba unei femei sunt și pantofi formali. Acest model de pantofi casual, cu toc jos, pot fi purtați în special la muncă, dar și la întâlnirile profesionale unde este neapărat nevoie să ai o apariție smart casual. Pantofi casual formali nu trebuie să fie neapărat un model plictisitor, care să nu aducă nicio valoare adăugată ținutei. Poți găsi pantofi formali într-o mare varietate de culori și modele, tot ce trebuie să faci este să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine și cu siguranță vor arăta perfect.

Tot în această categorie, a pantofilor casual pentru ținute formale, se încadrează și pantofii stil botină. Aceste botine casual sunt incredibil de versatile și pot fi purtate atât cu o fustă sau o rochie elegantă, dar în același timp se potrivesc de minune cu o pereche de jeans sau pantaloni capri.

Pantofii Kitten heels, adică pantofii casual cu toc foarte jos, sunt ideali pentru birou. Modelele sunt extrem de confortabile datorită tocului jos și se potrivesc oricărei ținute formale precum costume business sau fuste elegante. Pantofii Kitten heel sunt perfecți pentru un outfituri corporate, dar la fel de bine se potrivesc unei ținute lejere de seară atunci când vrei să ieși în oraș cu prietenii.

×