x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Paseste sportiv in toamna 2017!

Paseste sportiv in toamna 2017!

29 Sep 2017   •   15:33
Paseste sportiv in toamna 2017!

Cine spune ca barbatii nu sunt la fel de impatimiti de fashion ca si femeile?! O tinuta casual, un look urban cool sau un outfit relaxat, toate sunt conturate stilistic de perechea potrivita de pantofi sport in tendinte. Asa ca incearca sa intri in spiritul acestei toamne cu cele mai noi modele de adidasi si tenisi propusi pentru barbati in sezonul 2017-2018.

Pantofii sport sunt deja un clasic în garderoba masculina si se pliaza perfect indiferent de stilul vestimentar pe care îl preferi. De la sport, urban- casual, la office, aproape orice formulă stilistica funcționează foarte bine și alături de o pereche de teniși sau adidasi. Ce îți oferă un look degajat, excelent pentru ieșirile relaxate, dar care are si un impact maxim asupera oricarei tinute? Pantofii sport- asa ca hai sa pasim cu stil in noul sezon cu noile colectii de adidasi si tenisi numai pe b-mall.ro.

Iti propunem cat mai multa culoare! Iesi din anonimat cu ajutorul unui element fashion bine plasat si imbratiseaza stilul cool&comfy! Alege modele de adidasi cat mai colorate, in culori neon sau jocuri cromatice . Nike, Adidas, Lacoste, New Balance sunt doar cateva dintre numele ce mizeaza pe culoare in aceasta toamna.

Red is the new black! Este o tendinta îndrăzneață în lumea modei masculine, insa aduce un plus de culoare si scoate orice tinuta din banalul cotidian. Nu mai spunem ca aspectul si versatilitatea lor este intrecuta doar de comfort.

Regele indiscutabil al streetstyle-ului din ultimele sezoane este, de departe, Adidas Superstar! Original, vibrant de cool si pretabil in orice ansamblu stilistic este genul de incaltaminte care te scoate din orice dilemma stilistica si se potriveste la orice. Deși au devenit mainstream, sunt în continuare foarte actuali și îi poți integra imediat în ținutele tale casual, urban si, de ce nu, chiar office.

Noutatea sezonului consta in adidasii si tenisii in nuantele pamantului si mai ales in tonuri de camel, cu texturi fine, ce creaza un contrast puternic. Așadar, poți purta camel din cap până în picioare sau poti adauga culoare pentru un plus de rafinament. S-ar putea să te surprindă plăcut ! Modelele cu talpa ușor supradimensionată sau clasici, promit să asigure un confort sporit, alături de infuzia de stil nemaintalnita!

Un item stylish, confortabil, dar şi extrem de urban, tenisii au trecut testul timpului Asa ca ia-ti portia de culoare in picioare cu cele mai noi modele de tenisi pentru barbati. Stiluri variate, o cromatică ce abunda, texturi diferite, imprimeuri puternice… ai la îndemână o paleta ampla din care poti gasi perechea sau, de ce nu, perechile potrivite!

Young, emblemă a ținutelor relaxate, se regasesc in aproape orice combinatie fashion. Converse, Vans, Bensimon, Superga sunt doar cateva dintre numele emblematice pentru tenisii acestei toamne. Fie ca alegi varianta clasica sau cea slip on consacrata de Vans, stilul clasic Superga sau cel avangardist propus de Converse nu ezita să arunci un ochi pe propunerile sezonului iarna 2017-2018!

 

 

 

 

 

 

×