x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Rochii de mireasă pentru nunta în aer liber

Rochii de mireasă pentru nunta în aer liber

28 Sep 2020   •   14:58
Rochii de mireasă pentru nunta în aer liber

Vara este momentul pentru nunți incredibil de romantice și delicate în natură. Verdeața luxuriantă creează un cadru natural, în care poți țese deja tema dorită și abundența luminii - o dispoziție romantică ușoară.  Croitoriepicasso.ro este un atelier rochii de mireasă în care poți comanda rochii de mireasă superbe, decorate cu pietre. Tivul luxos și corsetul din dantelă brodat cu paiete, cristale și voal sunt o parte esențială a oricărei rochii de mireasă. Colecția de rochii de mireasă pentru nunta în aer liber prezintă stiluri clasice și ultra-moderne de rochii de mireasă, care se vor potrivi oricărui tip de siluetă. Poți comanda rochii lungi ale anului și „a la princess”, mini îndrăznețe cu o trenă detașabilă, modele elegante cu spate deschis, mâneci chimono și decolteu adânc, decorate cu pietre și cristale. Completează-ți aspectul de nuntă în aer liber cu o bijuterie strălucitoare cu strasuri.

Culori majore luminoase

Dacă v-ați hotărât să faceți nunta în aer liber și ați visat să vă petreceți ziua nunții într-un cadru natural, unicitatea proiectului constă într-o încercare de a privi tema uniunii familiale dintr-un unghi diferit, nu prin prisma culorilor majore-luminoase tipice identității nunții, ci prin minoritatea imaginilor arhetipale. De exemplu, una dintre rochiile de mireasă poate fi cu un simbol al nopții în care încep zorii. În fiecare sezon, designerii oferă noi colecții de rochii de mireasă de lux. În ciuda tendinței de a fi natural și laconic, tendința pentru decorul strălucitor în designul modelelor de rochii de nuntă în aer liber, continuă. Luxuriante sau restrânse, scurte sau cu trene lungi, astfel de soluții vor fi opțiunea perfectă de nuntă în aer liber, pentru a sublinia solemnitatea momentului și de a fi irezistibilă la ceremonie.

Vezi și: Unde poți găsi cel mai bun atelier de croitorie din București

Rochii de mireasă cu mâneci lungi

Decorul rochiei de mireasă cu mâneci lungi moderne combină mărgele groase pe corset și perle simple pe țesătura fină a bustului. Minimalismul elegant al croielii este în armonie cu decorul mare din dantelă. Adesea, cu ajutorul pietrelor sclipitoare sau a mărgelelor mici și grațioase, designerii subliniază caracteristicile modelelor - forma gâtului sau corsetului, linia taliei, fante, manșete pe mâneci etc. De exemplu, pe o rochie de mireasă pentru nunta în aer liber, se pot  împrăștia grafic paiete și mărgele, care accentuează decolteul și o fantă asimetrică picantă pe fustă, făcând silueta dreaptă și mai sofisticată. Cu ajutorul modelelor florale realizate din strasuri, mărgele albe și argintii, sunt evidențiate talia și tăietura decolteului deschis în formă de inimă. 

Rochii de mireasă cu strasuri și cristale Swarovski

O rochie de mireasă decorate cu strasuri și mărgele poate fi cu o croială dreaptă rafinată. Un astfel de model îți oferă o seducție fermecătoare datorită modelului de ornament picat. Anterior, rochiile de mireasă erau brodate cu adevărate pietre prețioase - diamante, cristale, perle. Astăzi, o alternativă demnă la strălucirea pietrelor prețioase, este oferită de splendoarea cristalelor Swarovski, captivante prin frumusețea tăieturii și varietății lor. O astfel de ținută combină prețul rezonabil cu efectul scump și luxos. Pietrele Swarovski sunt de 2 tipuri - sticlă și cristale. Primul tip lăsau razele de lumină să treacă prin ele însele, creând un halou sclipitor unic, iar cristalele se disting printr-o strălucire luxoasă și nuanțe rafinate.

×
Subiecte în articol: rochii de mireasa