x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Sfaturi pentru a obţine inelul de logodnă mult visat

Sfaturi pentru a obţine inelul de logodnă mult visat

06 Sep 2021   •   13:49
Sfaturi pentru a obţine inelul de logodnă mult visat

Inelul de logodnă aduce mare bucurie în viaţa unei femei. Nu doar inelul în sine, ci şi simbolistica care vine odată cu acesta. Inelul de logodnă vorbeşte depre iubire, despre împlinire, dar face şi pasul către următoarea etapă din viaţa de cuplu şi anume, căsătoria.

Nu ai primit încă inelul de logodnă, dar ţi-ai imaginat momentul, ai simţit emoţiile care te vor copleşi şi ştii exact care este inelul pe care ţi-l doreşti. Nu vrei alt inel, ci acel inel de logodnă pe care-l visezi de atâta timp. Cum să-i transmiţi asta iubitului tău, într-un mod subtil? Iată sfaturile noastre pentru a obţine inelul de logodnă mult dorit.

  • Vorbeşte despre ceea ce îţi doreşti. O poţi face direct sau într-un mod mai discret. Spune-i ce înseamnă pentru tine inelul de logodnă şi cât de fericită te-ar face acest nou capitol din viaţa de cuplu. Descrie-i încrederea pe care ţi-ar da-o, dar şi bucuria care şi-ar face loc în sufletul tău. Femeile vor stabilitate. Explică-i de ce inelul de logodnă ţi-ar satisface această nevoie.
  • Descrie-i inelul pe care-l visezi. Cu detalii exacte. De exemplu, spune-i dacă îl doreşti din aur sau platină, cu ce tip de diamant, forma acestuia şi aşa mai departe. De asemenea, explică-i că este o achiziţie pentru tot restul vieţii şi este foarte important să-ţi placă. Sugerează-i discret că şi ideea unei bijuterii la comandă este la fel de binevenită.
  • Recomandă-i discret diverse magazine de bijuterii. De exemplu, îi poţi trimite un e-mail atunci când este la serviciu cu modelul pe care-l doreşti. Asigură-te de asemenea, că te vede atunci când te uiţi după inele de logodnă. La Valmand se pot realiza bijuterii la comandă, astfel încât bijuteria mult visată să ajungă pe degetul tău.
  • Lasă la vedere inele, astfel încât să poată face legătura cu ceea ce îţi doreşti. De exemplu, un inel lăsat pe noptiera lui, îi va da de gândit.
  • Admiră inelele de logodnă ale prietenelor tale atunci când este şi el de faţă. Exprimă-ţi bucuria pentru ele şi sugerează-i ceea ce îţi doreşti şi tu.
  • Dacă sunteţi invitaţi la logodne surpriză, mergeţi neapărat. Îţi va citi încântarea pe chip şi, mai mult de atât, îşi va însuşi idei noi pentru cererea în căsătorie.
  • Admiră reclamele la bijuterii pe comandă. În felul acesta îi atragi atenţia asupra a ceea ce vrei.
  • Urmăriţi filme romantice împreună. Acele filme la finalul cărora, să simţiti să luaţi iniţiativa pentru că v-a făcut să conştientizaţi cât de norocoşi sunteţi că vă aveţi unul pe celălalt.
  • Admiră vitrinele magazinelor de bijuterii. Desigur, nu este nevoie să stai 30 de minute în faţa magazinului, este suficient să te opreşti un pic şi să-ţi arăţi încântarea faţă de frumuseţile văzute.

Nu forţa lucrurile şi nu lăsa ca acest lucru să devină o obsesie. Dacă ai încercat deja cele menţionate mai sus şi pare că nu funcţionează nimic, nu te simţi dezamăgită. Fiecare relaţie evoluează în ritmul ei, trebuie să ai răbdare şi să-ţi iubeşti partenerul chiar dacă încă nu a venit acasă cu inelul pe care ţi-l doreşti atât de mult. Uneori, lucrurile cu adevărat spectaculoase, se lasă aşteptate.

 

 

 

×