x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Spune „La mulți ani” cu un buchet de flori deosebit de la Maison d’Or!

Spune „La mulți ani” cu un buchet de flori deosebit de la Maison d’Or!

13 Noi 2020   •   17:39
Spune „La mulți ani” cu un buchet de flori deosebit de la Maison d’Or!
Sursa foto: Sursa foto: https://unsplash.com/photos/kcKiBcDTJt4

În fiecare an, una dintre cele mai frumoase zile pentru fiecare persoană este propria zi de naștere (și ziua onomastică, dacă este cazul). Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au celebrat zilele de naștere acordând importanță anumitor obiceiuri. Ce-i drept, în trecut nu erau sărbătorite cu la fel de mult fast, mai ales dacă vorbim despre oameni simpli. În cazul nobililor în schimb, lucrurile se schimbă, aceștia având petreceri grandioase în fiecare an.

 

Astăzi, zilele de naștere ar trebui să reprezinte un motiv de bucurie pentru fiecare persoană. Fiecare an adăugat în ,,buchetul vieții” ne aduce mai multă înțelepciune, mai multe realizări și mai multe clipe petrecute alături de cei dragi. În plus, ziua de naștere este o ,,resetare” a planurilor, dacă îi putem spune așa, momentul în care reflectăm la ce s-a întâmplat deja și în care hotărâm ce drum vom alege în continuare. În aceste condiții, oricine ar trebui să sărbătorească ziua de naștere, chiar și simbolic, dacă nu își dorește o petrecere în adevăratul sens al cuvântului.

 

Știm că unele persoane nu sunt deloc încântate de ziua lor de naștere, deoarece spun că au îmbătrânit, însă cel mai probabil nu văd partea pozitivă a trecerii timpului: au petrecut mai multe clipe alături de cei dragi și au acumulat mai multă experiență de viață.

 

Am stabilit deja că zilele de naștere reprezintă un motiv de sărbătoare, așa că probabil te gândești deja la petreceri alături de prieteni și de familie. Având în vedere situația din prezent, cel mai bine ar fi ca aceste reuniuni de familie să se petreacă doar dacă participanții locuiesc în aceeași casă. Astfel, chiar dacă va fi o petrecere restrânsă, va fi un bun moment pentru a aprecia compania celor mai dragi persoane și pentru a crea amintiri deosebite.

 

În ceea ce privește cadoul, cel mai bine ar fi să dăruiești persoanei sărbătorite flori. Știm că poate sună ca un clișeu, însă florile sunt cele mai frumoase cadouri și cele care se potrivesc în orice situație, cu atât mai mult când vine vorba despre o zi onomastică sau despre o zi de naștere.

 

 

Astfel, cel mai simplu este să alegi un buchet de flori deosebit dintr-o florărie online. Vei economisi astfel timp prețios și vei putea dărui cele mai frumoase flori, proaspete și atent alese de către designeri florali pricepuți. Dacă nu știi o florărie online recomandarea noastră este Maison d’Or!  De aici, poți comanda cele mai frumoase buchete de flori sau aranjamente florale  inclusiv cutii cu flori. Livrarea se face în cele mai bune condiții de către curieri proprii. poți alege data și ora la care florile vor fi livrate astfel încât să nu mai ai grija comandării florilor.

 

Poți alege atât buchete clasice, cum sunt cele din trandafiri sau buchet exotice care vor încânta pe oricine.  Buchetele vor fi livrate în cutii speciale de transport astfel încât să ajungă la destinație în cele mai bune condiții. În plus, aceste cutii sunt elegante și nu permit vizualizarea conținutului păstrând astfel surpriza până în momentul când persoana sărbătorită decide să vadă cadoul.

 

Ce spui? Data viitoare vei alege buchete de flori deosebite pentru a spune ,,La mulți ani”?

 

×