x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ținute la modă cu pantofi sport

Ținute la modă cu pantofi sport

15 Iun 2021   •   13:56
Ținute la modă cu pantofi sport

În lumea modei, pantofii sport au devenit un accesoriu esențial care nu trebuie să lipsească din dressingul unei doamne sau domnișoare. Îi adorăm, îi colecționăm, îi purtăm în fiecare zi…însă cum ne putem asigura că suntem la modă cu pantofii sport damă fără să adoptăm mereu haine sport?

Fii la modă cu pantofii sport în funcție de model

După ce au fost rezervați exclusiv sportivelor, pantofii sport au devenit accesoriul favorit al fashionistelor. Influencerițele din lumea modei colecționează pantofi sport damă, aceștia reprezintă pentru ele un veritabil obiect de cult. Însă, întrebarea este cum putem fi la modă cu pantofii sport? Putem merge la o primă întâlnire încălțate cu ei sau în oraș cu prietenele?

Dacă îți place să porți pantofi sport damă te întrebi cu siguranță cum ai putea fi la modă cu ei. Nu toate modelele de pantofi sport sunt la fel. O pereche de pantofi sport cum sunt tenișii ne permit să purtăm un sacou fără să obținem un look prea strict. Putem să purtăm cu o pereche de teniși chiar și o fustă midi. Nu ai îndrăznit până acum să porți materiale precum mătasea sau catifeaua? Poartă-le cu o pereche de bascheți.

Poți purta o pereche de pantofi sport cu o pereche de blugi slim pentru a-i pune în valoare și pentru a da senzația de glezne subțiri. Se pot purta cu o pereche de șosete scurte. Și blugii trei sferturi arată bine alături de o pereche de pantofi sport.

Pantalonii din piele îți vor conferi o alură chic deoarece diferitele materiale se amestecă bine și se echilibrează. Pantalonul din piele este sexy și rock totodată, pantofii sport conferă întregii ținute o alură cool, originală și relaxată.

Salopeta conferă un look feminin. La fel ca în cazul blugilor, lasă o parte din gleznă la vedere și pantofii sport sunt astfel puși în valoare.

Pot fi purtați și alături de o rochie scurtă, fie din bumbac sau lână deoarece au tendința de a elimina latura prea sexy oferită de rochia mini. 

Trebuie să știi că vei găsi o mulțime de pantofi sport la CCC, un magazin care oferă un sortiment larg de astfel de pantofi ce pot fi cumpărați atât din magazine cât și online.

Pantofii sport monocrom sunt vedetele sezonului de iarnă

Dacă ești adepta stilului preppy atunci mizează pe pantofi sport de culoare albă, cu talpa joasă. Dacă vrei să mizezi pe un look businessgirl dinamic atunci alege modele colorblock care  îndulcesc puțin look-ul strict de femeie de afaceri. Fiecare pereche de pantofi sport deține propria sa personalitate. Trebuie doar să găsești echilibrul perfect pentru a fi sporty-chic cu ajutorul acestor pantofi. Vestea bună este că magazinele CCC dețin un sortiment larg de pantofi sport monocromi și pot fi achiziționați atât din magazine cât și online.

Un look feminin și sexy poate deveni mai actual cu o pereche de pantofi sport. Pantofii sport sunt aliații noștri atât vara cât și iarna. Confortabili și practici, se adaptează oricărei ținute, atât elegantă cât și casual. Alege-i și tu din sortimentul larg oferit de CCC, din oferta magazinelor fizice și online deopotrivă.

După cum observi, când vine vorba de pantofi sport dama există numeroase opţiuni, important este să se descopere modele perfecte, care să completeze stilul vestimentar dominant. În concluzie trebuie precizat că orice outfit creionat cu ajutorul unor perechi de sneakers este unul modern şi confortabil.

×