x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Tommy Hilfiger ar fi ''onorat'' să creeze ţinutele purtate de Meghan, ducesă de Sussex

Tommy Hilfiger ar fi ''onorat'' să creeze ţinutele purtate de Meghan, ducesă de Sussex

11 Mai 2019   •   12:17
Tommy Hilfiger ar fi ''onorat'' să creeze ţinutele purtate de Meghan, ducesă de Sussex

Renumitul designer Tommy Hilfiger a declarat că s-ar simţi ''onorat'' să creeze ţinutele purtate de Meghan Markle, ducesă de Sussex şi soţia prinţului Harry al Marii Britanii, relatează sâmbătă Press Association.

Meghan se numără printre cei mai influenţi deschizători de drumuri în modă, interesul publicului faţă de mărcile importante crescând după ce ducesa este surprinsă purtând produsele acestora.

Hilfiger, binecunoscut pentru colaborarea cu vedete de primă clasă, precum prezentatoarea de modă Gigi Hadid sau actriţa Zendaya, a recunoscut că îi surâde ideea ca Meghan să îi poarte ţinutele.

Prezent la un eveniment caritabil desfăşurat vineri seară în Los Angeles, designerul a fost întrebat de Press Association dacă ar fi interesat să creeze ţinutele ducesei Sussex. ''Glumiţi? Ar fi o onoare. Mi-ar plăcea, sper doar ca ea să solicite acest lucru'', a spus el.

''E minunată, uimitoare'', a adăugat celebrul creator de modă despre Meghan.

Hilfiger a fondat în 1985 compania sa care a devenit ulterior o putere mondială în domeniul modei.

Designerul a participat vineri la gala ''Race To Erase MS'', organizată în Los Angeles, eveniment dedicat susţinerii tratamentului şi îngrijirii persoanelor diagnosticate cu scleroză multiplă.

În vârstă de 68 de ani, Hilfiger cunoaşte îndeaproape această boală ce afectează sistemul nervos central. Sora sa, Dorothy, care a decedat anul trecut, a suferit de această afecţiune timp de 40 de ani.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tommy hilfiger meghan markle tinute