x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion TOP 9 Cele mai noi idei cadouri pentru fiecare mamă, în 2021

TOP 9 Cele mai noi idei cadouri pentru fiecare mamă, în 2021

22 Sep 2021   •   16:15
TOP 9 Cele mai noi idei cadouri pentru fiecare mamă, în 2021

Ce îi cumperi femeii care ți-a dăruit atât de multe lucruri în viață, femeii pe care o prețuiești cel mai mult și care e ca o icoană pentru sufletul tău? Ce cadou să-i faci femeii care a stat lângă tine în nopțile în care ți-a fost rău, femeii care te-a învățat să faci primii pași, să-ți dai seama ce înseamnă zâmbetul, care te-a iertat de atâtea ori când ai greșit, femeii pe care o sorbeai din privire când se afișa la ședința cu părinții, care a avut întotdeauna încredere în tine și care ar fi dispusă oricând să meargă dincolo de capătul lumii pentru tine.

E de ajuns să te uiți în ochii ei ca să-ți dai seama că ceea ce își dorește ea cel mai mult e ca tu să fii bine. Fără îndoială, tu ești darul său cel mai de preț, dar când știi că se apropie Crăciunul, Ziua Mamei, ziua ei de naștere sau altă ocazie importantă în viața ei, îți dorești să-i amintești cât de tare o iubești, că o respecți și îi mulțumești. Cadoul perfect pentru mama este cel care îi transmite un astfel de mesaj puternic, emoționant și sincer. Iată 9 din cele mai frumoase idei de cadouri pentru mama ta.

 

1. Cadouri perfecte pentru mama care iubește florile

Dacă mama ta adoră florile, o idee bună de cadou este un trandafir placat cu aur de 24K. Este o floare naturală, uscată prin proceduri specifice și apoi îmbrăcată în foițe subțiri de aur. Trandafirul scump îi va spune mamei tale cât de mult înseamnă ea pentru tine, că e cea mai importantă ființă din Univers pentru tine și că o iubești pentru inima ei de aur și tot ce ți-a oferit în viață, un bagaj mare mare cu lucruri materiale și spirituale. Trandafirul din aur are lungimea de 27 cm și se livrează într-o cutie foarte elegantă.

 

2. Cadoul perfect pentru mama care iubește bijuteriile

Toată viața sa a fost cochetă, elegantă, stilată, îngrijită și admirată. Ai apreciat-o pentru gusturile bune, pentru că a știut întotdeauna să fie atentă la modul în care arată și cu ce prestanță și rafinament se prezintă în fața celorlalți. Dacă o regăsești pe mama ta în această descriere, îți recomandăm să-i faci cadou o cutie de bijuterii cu cheiță, îmbrăcată în catifea verde smarald. Cutiuța are mai multe compartimente încăpătoare și o noblețe aparte. Mama ta va putea să-și adune aici toate bijuteriile de o viață, care sunt încărcate de amintiri prețioase.

 

3. Cadoul perfect pentru mama care vrea să rămână în pas cu tehnologia

În timp ce alte mame sunt reticente la telefoane smart și discuții video pe skype, mama ta e uimitoare și deschisă la noutăți. Folosește laptopul să-și caute rețete, să asculte muzică pe YouTube, să vorbească cu nepoții de peste mări și țări, să țină legătura cu prietenele ei de generație de pe rețelele de socializare. Se descurcă de minune să-și plătească facturile online, să plaseze comenzi online și uneori o surprinzi jucându-se bridge sau șah. 

Pentru o astfel de mamă recomandăm o măsuță laptop LapWood din bambus. Măsuța o să-i permită să se bucure de laptop atunci când e în bucătărie, pe canapea sau în pat, iar când nu folosește laptopul, măsuța poate deveni tăviță pentru servit micul dejun sau mini pupitru pentru listele de cumpărături.

 

4. Cadoul perfect pentru mama care muncește mult și se neglijează des

Ohhh, multe mame fac acest lucru. Chiar dacă ești mai înalt/ă decât ea și mai în putere, ea tot vrea să te protejeze - îți face de mâncare ceea ce știe că îți place, îți face patul, nu te lasă să pui mâna pe un vas de spălat când vine la tine, găsește soluții la problemele tale. Muncește mult, se preocupă de binele familiei și se neglijează deseori. 

Dacă mama ta este așa, când se apropie a ei zi de naștere, Crăciunul sau Ziua Mamei, surprinde-o cu un aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic și tonic. Un astfel de aparat o va ajuta să se relaxeze, să aibă grijă de spatele ei, să combată durerile de mijloc. Aparatul are 3 viteze și mânere pentru a controla presiunea.

 

5. Cadoul perfect pentru mama care iubește călătoriile

Recunoaște - ai moștenit de la ea pasiunea pentru călătorii și pentru a descoperi locuri noi. Mama ta adoră să călătorească și chiar să facă drumeții de weekend, cu toate că picioarele au mai lăsat-o în ultima vreme și nu mai este atât de rapidă la urcat pe munte. Uite, poți să-i oferi o hartă răzuibilă a României pe care să marcheze toate locurile pe care le-a văzut în România. 

Va fi tabloul său personalizat cu toate călătoriile sale. Și după ce va răzui tot ce văzut, nu-i va rămâne decât să-și seteze noi obiective, pentru că mama ta încă este în putere, avidă de aer proaspăt și curat, de explorat locurile frumoase.

 

6. Cadoul perfect pentru mama care iubește să fie o gazdă bună

Pentru mama ta este important să fie o gazdă bună pentru toți cei care îi trec pragul de sărbători sau cu alte ocazii deosebite. Este atât de inventivă încât uimește pe toată lumea și cucerește cu preparatele pe care le face. Oferă-i cadou o fântână de ciocolată Fondue și va fi foarte încântată de acest lucru, pentru că va putea să-și îmbie nepoții, să-și bucure musafirii și să transforme orice petrecere plictisitoare, într-una de neuitat.

 

7.  Cadoul perfect pentru mama ta care face yoga

Fie că a descoperi de curând această pasiune, fie că a cochetat de multă vreme cu această înclinație spre Yoga, de ziua ei de naștere, de Crăciun sau de Ziua Mamei este o ocazie bună să-i oferi un cadou inspirat: un set de zaruri din lemn cu poziții yoga, un roller Yoga și Pilates, o saltea yoga mat antiderapantă sau un poster Yoga Flow cu mai multe poziții Yoga.

 

8. Cadoul perfect pentru mama ta care nu uită niciodată să-și savureze cafeaua de dimineață

Dacă e așa, fă-i cadou o cană termosensibilă inimioară sau curcubeu. Cănile termorezistente sunt deosebite prin faptul că își schimbă înfățișarea pereților exteriori atunci când cuprind lichid fierbinte, fie că e vorba de ceai, cafea, ciocolată caldă sau altceva. Mama ta va fi încântată să-și îmbunătățească rutina de dimineață, sorbind cafeaua dintr-o cană superbă, transformabilă, care îi va aduce aminte de tine, cel sau cea mai importantă din viața sa.

 

9. Cadoul perfect pentru mama ta atentă întotdeauna la sănătate

Din categoria aceasta de cadouri pentru mama fac parte difuzoarele de aromaterapie care funcționează cu uleiuri esențiale. În funcție de uleiurile esențiale alese, beneficiile pot fi diferite. Astfel, difuzoarele de aromaterapie sunt ideale pentru combaterea stresului, anxietății și depresiei, pentru energizante, pentru un somn mai odihnitor, împotriva alergiilor sau afecțiunilor respiratorii, pentru hidratarea pielii. Cu un bun difuzor aromaterapie care acționează și ca umidificator, mama ta va putea respira un aer mult mai curat și sănătos.

 

Acestea au fost cele mai inspirate cadouri pentru mama ta în funcție de felul în care este ea. Oferă-i cadoul împreună cu un mesaj emoționant și poți fi sigur(ă) că va avea lacrimi de bucurie, pentru că cel mai prețios cadou pentru mama ta este validarea faptului că tu o iubești, o apreciezi, îi mulțumești și vrei să-i fie bine. Vino pe www.mindblower.ro pentru multe alte cadouri inspirate. 

×