x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby 10 jocuri de păcănele online pe care trebuie să le încerci în 2021

10 jocuri de păcănele online pe care trebuie să le încerci în 2021

23 Apr 2021   •   11:14
10 jocuri de păcănele online pe care trebuie să le încerci în 2021

Anul 2021 este un an tocmai bun pentru păcănele online. Gândește-te: ce poate fi mai convenabil? Ai, n-ai voie să ieși din casă, distracția este la doar câteva click-uri distanță, cât să te loghezi în contul din cazinoul online ales și să deschizi slotul preferat. Sau sloturile preferate.

Cele mai importante cazinouri online au pe site peste 300 de jocuri. Pe Casinos.ro poți vedea care sunt operatorii cu cele mai bune oferte. Aproape toți au în secțiunea sloturi următoarele 10 păcănele, pe care trebuie să le încerci (dacă nu le-ai încercat deja):

JUMANJI (produs de NetEnt)

Este inspirat din filmul cu același nume, care a apărut pe marile ecrane în 1995. E un slot „de acțiune”, cu succesiuni alerte de simboluri în jocul de bază și cu funcții speciale care aduc extra câștiguri și rotiri suplimentare. Modul „Jocul de societate” este cel generează runde suplimentare și caracteristici Mystery.

„Jumanji” are 36 de lini de plată. Cel mai valoros simbol este leul. Cinci astfel de simboluri pe o linie de plată înseamnă un câștig de 140x miza rundei. Urmează rinocerii (50x), crocodilii (30x) și pelicanii (25x).

Narcos (produs de NetEnt)

Punctul de pornire este reprezentat de o producție de televiziune, serialul Narcos, inspirat de povestea unuia dintre cei mai temuți traficanți de droguri din istorie. Alături de personajele din serial, întâlnești caracteristici speciale precum Walking Wilds, Free Spins, sau funcțiile Drive-by și Locked Up. Simbolul Wild este o insignă de polițist. Există și un simbol Walking Wild, insigna de polițist în flăcări, care translatează ecranul în mai multe runde succesive.

Existe 243 de modalități de a câștiga, de aceea miza minimă este de 1 leu. Cel mai valoros simbol este agentul FBI (primești de 300x miza rotirii pentru 5 agenți pe o linie de plată).

Justice League (produs de Playtech)

Dacă îți plac filmele cu super eroi, vei iubi acest joc, în care apar toate personajele care își unesc forțele pentru ca Binele să învingă Răul: Superman, Batman, Flash, Cyborg, Wonder Woman și Aquaman. Slotul a fost lansat simultan cu filmul cu același nume. Are o grafică extraordinară, ca și funcțiile declanșate de fiecare dintre simbolurile principale.

Sunt 40 de linii de plată, iar valoarea minimă a rotirii este 0,40 lei. The Flash aduce 15 rotiri gratuite, Cyborg – 12, Aquaman – 10, Wonder Woman – 7, Superman – 7, Batman – 2. Pe de altă parte, Batman (500x miza), Superman (400x miza) și Wonder Woman (300x miza) sunt cele mai valoroase simboluri în jocul de bază.

Game of Thrones (produs de  Zynga Inc.)

Toată lumea a auzit de acest serial, chiar și cei care nu au văzut nici măcar un minut din el. La începutul jocului, trebuie să alegi din ce casă vrei să faci parte. Apoi, vei porni într-o călătorie epică prin cele Șapte Regate pentru a cuceri Tronul de Fier. Fiecare victorie se traduce prin bani în contul de joc.

Sunt 243 de modalități de câștig și multe caracteristici speciale, precum rotiri suplimentare, multiplicatori și opțiuni de gambling după fiecare rundă norocoasă. Așadar, poți înmulți fiecare câștig, dacă ești suficient de inspirat.

Wild Wild West – The Great Train Heist (produs de NetEnt)

Întregul slot cu tematică western este gândit ca o succesiune de benzi desenate, iar atmosfera specifică este întregită de fondul sonor. Simbolurile sunt împărțite în două categorii: personaje pozitive și personaje negative. Confruntarea dintre ele este explozivă.

Există patru tipuri de simboluri Wild: Wild Normal, Expanding Wild, X2 Multiplier Wild, Spreading Wild. Pe lângă funcția specifică, ele aduc și un câștig de 500x miza, dacă apar pe ecran în cinci exemplare. Este de menționat și funcția Pick and Click, atunci când apar trei simboluri ale seifului de aur.

Jackpot Rango (produs de iSoftBet)

Personaje de film și câștiguri mari formează rețeta succesului pentru acest slot cu jackpot progresiv, în care poți seta numărul de linii de câștig până la 25. De altfel, jackpot-ul impresionant poate fi declanșat doar atunci când joci pe toate liniile de plată, ceea ce înseamnă că și miza minimă se va afla la un nivel ridicat.

Pentru a lua bonusuri și jackpot, trebuie ca pe ecran să „aterizeze” două simboluri de cameleon care vor declanșa două rotiri gratuite cu combinații de la 2x până la 8x multiplicator. Simbolul Wild este Rattlesnake Jake, iar simbolurile Scatter sunt Bean the Iguana, Rango Sheriff Badge, Tortoise John.

Rambo (produs de iSoftBet)

Continuăm tot cu un slot inspirat dintr-un film celebru, care îți oferă ocazia să fii alături de John Rambo în lupta din jungla vietnameză. Pe ecran rulează simboluri specifice războiului. Unul dintre simbolurile principale este, desigur, imaginea lui Sylvester Stallone.

Sunt 720 de combinații de câștig. Cel mai valoros simbol este reprezentat de mașina blindată, care plătește 500 de monede (5 mașini pe ecran). Simbolul grenadei de mână este un simbol Scatter. El este cel care activează jackpot-urile: Stealth, Bravery, Honor și Explosive, acestea plătind atunci când pe ecran poposesc 5, 6, 7, respectiv 8 grenade de mână.

Jackpot Gladiator (produs de Playtech)

Jocul te întoarce în timp, în Roma Antică, atunci când poporul avea nevoie doar de pâine și de circ pentru a fi fericit. De multe ori, circul era reprezentat de un spectacol sângeros, cum ar fi duelul până la moarte al gladiatorilor.

Sunt 25 de lini de plată. Casca gladiatorului este simbol Wild și substituie toate simbolurile în afară de Scatter (Colosseum-ul). Trei simboluri Scatter declanșează runda bonus care poate duce la câștigarea marelui Jackpot. Împăratul Commodus este cel mai valoros simbol din jocul de bază (primești 5.000 de fise pentru 5 simboluri pe ecran).

Vikings (produs de NetEnt)

Din Roma Antică, luăm mașina timpului și ajungem în epoca vikingilor războinici. Realizat prin mijloace grafice deosebite, jocul are o cromatică în culori care parcă te îngheață. Noroc cu sumele câștigate, care te dezmorțesc instant.

Sunt 243 de linii de plată. Pe parcursul jocului de bază se declanșează funcții speciale precum Hotspot, Shield Wall sau Raid Spins. Câștigul maxim este de 200.000 de fise, pentru 27 de simboluri similare oprite pe ecran.

Fruit Mania (produs de Playtech)

Este un joc mai simplu, în comparație cu cel prezentat anterior, dar vorbim de o simplitate care te bine dispune. Cei de la Playtech au reușit să păstreze farmecul primelor sloturi cu fructe și șeptari. Există o rundă bonus specială, care este deblocată atunci când pe linia de plată apar trei simboluri soare. Vei avea posibilitatea să alegi un fruct pe trei rânduri, fiecare corespunzându-i un premiu diferit.

×