x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby 3 idei de jucării pentru interior/exterior care să țină copilul departe de tableta

3 idei de jucării pentru interior/exterior care să țină copilul departe de tableta

02 Oct 2020   •   10:52
3 idei de jucării pentru interior/exterior care să țină copilul departe de tableta

Pentru că în prezent tot mai mulți copii sunt dependenți de tableta și telefon, pentru că asta văd la părinți, este necesar să fie găsite soluții pentru ca aceștia să se joace și altfel.

 Nu este greu să fie găsite cele mai bune variante în sensul acesta, iar magazinul online Ropunct.ro oferă astfel cele mai bune soluții care să vină în ajutorul copiilor și al părinților pentru a îi determina pe cei mici să se joace altfel decât cu telefonul și cu tableta.

Picioroange Clip Cloppers

 Aceste jucării pentru exterior sunt unele dintre cele mai interesante, deoarece sunt speciale și copilul nu le vede la toți ceilalți, el fiind cel care poate stabili un trend în sensul acesta. Odată ce suporturile pentru picioare au fost montate totul devine interesant, pentru că cel mic va trebui să galopeze efectiv în încercarea de a își întrece adversarul. Vestea bună este că utilizând o astfel de jucărie copilul va învăța să își coordoneze mai bine mișcările și mai ales mâinile și picioarele, astfel încât să își poată ține echilibrul în timp ce aleargă utilizând suporturile. Chiar dacă la început copilul poate întâmpină unele dificultăți, partea pozitivă este că jocul e suficient de amuzant astfel încât să îl determine să încerce din nou. Cu ajutorul unui astfel de set de picioroange, copilul se poate juca singur sau împreună cu alți prieteni, utilizând jucăriile preferate.

 Joc Swipe Shot

 Acesta este un joc de strategie foarte interesant pentru copii, care se joacă în grup. Pe lângă faptul că cel mic va învăța anumite noțiuni ce țin de geometrie și spațiu, va învăța să își coordoneze mișcările și va învăța să câștige si să piardă fără să se supere. Cu siguranță toți părinții își aduc aminte de faptul că atunci când erau mici se supărau extrem de tare când pierdeau la un joc preferat. Ei bine, copiii care învață să accepte o înfrângere si să învețe din ea socializează mai ușor și se bucură mai mult de jocurile alături de prieteni. În plus, învățând din propriile greșeli, copilului îi este mult mai ușor să evolueze si să crească. Aceasta jucărie este una simplă, însă foarte educativă. Utilizând banda elastică, bila trebuie să dărâme jaloanele pe care le are în teren adversarul. Copilul va învăța astfel cum să tragă corect de banda elastică și cum să influențeze cu ajutorul mișcărilor mingea, astfel încât aceasta să cada acolo unde trebuie. Gândirea strategică joacă un rol foarte important în sensul acesta, iar copilul va învăța rapid cum să gestioneze toate situațiile în favoarea lui.

 Ping Pong ușă  (Set Ping Pong Fara Masă)

 Pentru micuții pasionați de ping pong sau de tenis, acest set se încadrează în categoria jocuri copii perfecte. Jucăria este utilă mai ales în momentele în care afară plouă și copilul nu se poate juca în parc sau în fata blocului. Aceasta se prinde foarte ușor de tocul de la ușă și este simplu de utilizat. Copilul o poate folosi atât singur, cat și alături de prieteni. Se poate juca lovind mingea că la ping pong iar aceasta va veni înapoi, caz în care va trebui să o lovească din nou. În cazul în care copilul alege să se joace cu un prieten sau cu părinții, jocul devine și mai distractiv. De asemenea, important este faptul ca materialele de bună calitate și culorile atractive fac că aceasta jucărie sa poata fi oferita drept cadou copiilor care apreciaza miscarea, sportul sau, pur si simplu, lovirea repetata a unei mingi de dimensiuni mai mici.

 Cu ajutorul unor jucării creative, copilul va uită rapid de telefon și de tableta și își va canaliza energia spre alte jocuri mai interesante. Atunci când copilul are ocazia să se joace în grup, acesta nu va ezită să se simtă bine alături de prieteni de vârstă lui și va renunță singur la dispozitivele electronice. Statistică arată faptul că atunci când copilului i se oferă posibilitatea de a desfășura activități distractive cu obiectele potrivite vârstei lui, îi va fi mai ușor să renunțe la obiectele pe care le folosesc adulții.

 

 

×