x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby (P) Pictorul Fericit - pentru cei ce vor să pornească într-o nouă aventură colorată

(P) Pictorul Fericit - pentru cei ce vor să pornească într-o nouă aventură colorată

19 Apr 2021   •   12:15
(P) Pictorul Fericit - pentru cei ce vor să pornească într-o nouă aventură colorată

Când ești copil imaginația ta zburdă zilnic, trăiești cu inima nu cu raționamentul, culorile lumii sunt mai intense, iar gândurile tale se duc înspre tărâmuri magice, pe care adulții nu le pot vedea. Când crești totul devine mai gri în jur și mintea nu-ți mai permite să vezi fanteziile ce ți le creai în copilărie. Erai în lumea ta, o lume plină de prieteni imaginari, o lume în care totul era posibil, o lume în care explorai cu mintea locuri nemaiîntâlnite.

 

Era frumos să fii liber, să nu te gândești la probleme, să trăiești fără rețineri. Acum însă ai devenit adult, iar imaginația o folosești cu porția. Totuși, când vrei să intri iar într-o lume a basmelor preț de câteva ore, în care responsabilitățile sunt puse în stand-by, poți încerca o pictură pe numere de la Pictorul Fericit.

 

Fiecare tablou e în sine o nouă aventură

 

Pictura pe numere este pentru cei ce caută moduri de a se deconecta de la viața reală, în special pentru cei ce nu prea au talent. Nu-i nimic, fiindcă fiecare om e diferit și nu toți pot avea înclinații artistice. Însă mereu te-a fascinat un tablou făcut de un artist și te-ai întrebat “Cum este posibil că un om să creeze așa ceva? Cum pot niște simple mâini să pună pe pânză culorile, astfel încât să reiasă o asemenea capodoperă?”, știind că tu abia desenezi o floare. Ei bine, acum există și pentru tine o portiță pentru a crea propria ta operă de artă și aceea este Pictorul Fericit.

 

Vei regăsi în cadrul site-ului peste 400 de modele de picturi pe numere de la Pictorul Fericit. Astfel, în fiecare lună tu poți porni într-o nouă aventură aleasă din gama variată de picturi. Ai vrut să ajungi într-un oraș anume sau poate pe o plajă minunată, însă n-ai avut posibilitatea în acest an? Caută prin categoria de peisaje și dă-ți frâu liber imaginației, în timp ce tabloul prinde viață sub fiecare atingere a pensulelor tale.

 

Pictura este poezie silențioasă

 

Tablourile de la Pictorul Fericit sunt de o calitate desăvârșită, începând cu ambalajul elegant, ce deține un mâner pentru ca tu să poți purta tabloul cu tine oriunde vrei să îl pictezi. Înăuntru regăsești tabloul cu delimitările speciale, vopselurile cu numerele corespunzătoare și pensulele. Dacă tot vine căldura, poți sta în grădină să te bucuri de timpul tău liber recreând picturi pe numere tablouri celebre, însă ai nevoie de un șevalet.

 

Cel disponibil la Pictorul Fericit este din aluminiu, ceea ce înseamnă că este foarte ușor de transportat. Este și reglabil, ceea ce înseamnă că va fi ușor de depozitat, dar îți și va permite să îl setezi corect, pentru ca tu să stai într-o poziție ideală când pictezi. La final îți vei mulțumi că ai făcut și această achiziție spunând că “Nu eu am ales acest șevalet, ci el m-a ales pe mine.”, fiindcă Pictorul Fericit știe că odată ce devii adult apar implicit și durerile de spate, iar ei vor să îți facă experiența totală mai bună.

 

Un tablou poate spune mai mult decât o fac cuvintele. Aici nu vorbim de pânzele ce au o dungă pe mijloc și este numita “artă”. Aici vorbim despre pânzele ce compun o simfonie de culori, detalii fine, texturi deosebite și teme ce îți dau de gândit, ce îți stârnesc fluturi în interior. Poți obține și tu o asemenea pictură, ce cu siguranță va opri oamenii în loc să o admire de fiecare dată când îți pășesc pragul casei.

 

Intră în cadrul site-ului oficial www.pictorulfericit.ro să alegi tablourile tale preferate ce te vor duce de fiecare dată într-o nouă călătorie.

 

Contact: 0754 459 540

 

contact@pictorulfericit.ro

 

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

 

Suceava, România

×