x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actorul Danny Masterson a fost arestat, în urma a trei acuzații de viol. Eliberat pentru o cauțiune de 3,3 milioane de dolari

Actorul Danny Masterson a fost arestat, în urma a trei acuzații de viol. Eliberat pentru o cauțiune de 3,3 milioane de dolari

19 Iun 2020   •   10:54
Actorul Danny Masterson a fost arestat, în urma a trei acuzații de viol. Eliberat pentru o cauțiune de 3,3 milioane de dolari

Actorul Danny Masterson a fost arestat la Los Angeles, în urma a trei acuzații de viol, a anunțat procurorul districtual, Jackie Lacey, citat de edition.cnn.com

El a fost reținut miercuri, la 11.30 și eliberat apoi în jurul orei 15.00, în schimbul unei cauțiuni de 3,3 milioane de dolari, după cum a informat site-ul șerifului din Los Angeles. 

Masterson este acuzat de violarea a trei femei, în incidente separate care au avut loc între 2001 și 2003.

Procesul va începe pe 18 septembrie.

„Domnul Masterson este nevinovat și suntem siguri că va fi exonerat atunci când toate probele vor ieși la iveală și martorii vor avea ocazia să depună mărturie. Evident, domnul Masterson și soția sa sunt complet șocați de aceste acuzații, vechi de aproape 20 de ani, dar speră că, în final, adevărul va ieși la iveală. Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson, îi cunosc caracterul și știu că afirmațiile sunt false ", a declarat avocatul actorului, Tom Mesereau.

Acesta este acuzat că a violat o femeie de 23 de ani, în perioada ianuarie-decembrie 2001. Totodată, el ar fi violat o femeie de 28 de ani în aprilie 2003 și o altă femeie de 23 de ani, cândva între octombrie-decembrie 2003.  Infracțiunile ar fi avut loc la casa sa din Hollywood Hills.

Procurorul adjunct al districtului, Reinhold Mueller, din cadrul Diviziei Infracțiuni Sexuale, anchetează cazul.

Dacă este condamnat, actorul poate primi o pedeapsă între 45 de ani și închisoare pe viață, executată într-un penitenciar statal. 

Biroului procurorului districtual a refuzat să formuleze acuzații de agresiune sexuală împotriva lui Masterson în alte două cazuri, „unul pentru dovezi insuficiente, iar celălalt bazat pe anumite limitări pentru presupusa infracțiune”.

Masterson este cunoscut mai ales pentru presonajul Steven Hyde din sitcom-ul pentru adolescenți „That '70s Show”, care a fost difuzat timp de opt sezoane în rețeaua Fox, în perioada 1998-2006.

Din distribuție au mai făcut parte Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon și Wilmer Valderrama.

Actorul a jucat alături de Ashton Kutcher și pe Netflix, în serialul "The Ranch". În 2017, Netflix și producătorii "The Ranch" l-au scos din Masterson din emisiune, pe fondul acuzațiilor de viol.  La vremea respectivă, Masterson a declarat că este foarte dezamăgit de decizie.

 "Din prima zi am negat afirmațiile scandaloase împotriva mea. Forțele de ordine au investigat aceste acuzații în urmă cu mai bine de 15 ani și le-au considerat nefondate. Nu am fost niciodată acuzat de o infracțiune, cu atât mai puțin condamnat. În această țară ești presupus nevinovat până nu ești dovedit vinovat. Cu toate acestea, în actualul climat, ești considerat vinovat în momentul în care ești acuzat", a declarat Masterson, în 2017.  

CNN nu a discutat cu niciunul dintre acuzatorii lui Masterson.

×
Subiecte în articol: danny matterson viol