x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ashley Judd a fost în pericol să-și piardă un picior, după un accident în jungla din Congo

Ashley Judd a fost în pericol să-și piardă un picior, după un accident în jungla din Congo

13 Feb 2021   •   22:30
Ashley Judd a fost în pericol să-și piardă un picior, după un accident în jungla din Congo
Sursa foto: Sursa: Hepta

Actrița Ashley Judd se recuperează într-un spital din Africa de Sud, după ce a fost aproape de pierderea unui picior, în urma unei căderi „catastrofale” în jungla din Congo.

Într-o conversație live pe Instagram cu un jurnalist de la New York Times, Judd, aflată pe patul de spital, spune că se plimba în jungla din Congo când s-a împiedicat de un copac căzut, rupându-și piciorul. Judd studia cimpanzeii Bonobos, o specie pe cale de dispariție.

Actrița a descris „55 de ore incredibil de grele” în timpul căreia a fost transportată pe targă sau cu motocicleta, timp de șase ore, până la centrul medical din Africa de Sud. Actrița își amintește că și-a pierdut cunoștința în repetate rânduri, și că a recitat Psalmul 23 - „Domnul este păstorul meu”.

Judd a spus că este pe deplin conștientă de privilegiul de a fi avur posibilitatea să se transfere într-un centru medical complet echipat. Majoritatea congolezilor, spune ea, ar fi rămas în sat, și și-ar fi pierdut piciorul și poate chiar viața.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ashley Judd