x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Britney Spears face un anunț șoc: Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat

Britney Spears face un anunț șoc: Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat

20 Iul 2021   •   10:06
Britney Spears face un anunț șoc: Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat

Celebra cântăreață americană Britney Spears a anunțat că nu va mai concerta cât timp se va afla sub tutela tatălui său, scrie AFP.

''Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc. Am făcut asta 13 ani. Prefer să distribui videoclipuri din sufrageria mea, decât de pe scena din Vegas.

Şi nu mă voi mai machia strident şi nici nu voi mai încerca din răsputeri să fac faţă pe scenă, ani la rând, cu remixurile pieselor mele şi să nu fiu capabilă să fac o treabă adevărată, cerând să fiu lăsată să-mi prezint muzica nouă, în spectacolul meu, pentru fanii mei, aşa că renunţ!

Această tutelă mi-a ucis visurile''', a scris aceasta, pe Instagram.

Prntre cele mai cunoscute piese ale sale sunt ''Toxic'' şi ''Baby One More Time''.

E dorește să scape de sub tutela tatălui său, Jamie Spears, instituită în 2008, după o cădere nervoasă. Recent a obținut o victorie prin decizia unei instanțe din Los Angeles, care i-a permis să-și angajeze propriul avocat. 

Ea are 39 de ani și spune că este deprimată și traumatizată de tatăl său, care i-a controlat toată viața. În acest timp ea a continuat să lucreze, publicând trei albume și câmntând pe o scenă din Las Vegas, până în 2019. 

În același an, a început mișcarea #FreeBritney, a fanilor vedetei.

Totodată, a fost realizat documentarul ''Framing Britney Spears'', care arată problemele de sănătate mintală ale acesteia şi modul în care este tratată de o parte din media. Ea a declarat însă că nu-i place ''felul în care documentarul a adus din nou în prim-plan momente umilitoare din trecut''.

×
Subiecte în articol: britney spears