x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce spun ducii de Sussex în primul interviu după mutarea în California

Ce spun ducii de Sussex în primul interviu după mutarea în California

01 Mar 2021   •   10:04
Ce spun ducii de Sussex în primul interviu după mutarea în California

Primul interviu al ducilor de Sussex după renunțarea la obligațiile care le reveneau în cadrul familiei regale britanice a fost acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey și va fi difuzat integral pe 7 martie 2021, scrie Reuters. 

"Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă", a spus prințul Harry, referindu-se la mama sa, prinţesa Diana, care era urmărită permanent de presa tabloidă britanică şi a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de maşină la Paris, după divorţul de prinţul moștenitor Charles.

CBS a publicat două secvențe din interviu, în care se observă cum Harry o ține de mână pe soția sa. Cuplul a anunțat că așteaptă un al doilea copil.

"Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru Diana să treacă prin toate astea singură, în acei ani", i-a spus Harry lui Oprah.

Prințul Harry și soția sa Meghan au șocat Regatul Unit când au anunțat că părăsesc țara pentru a duce o viață obișnuită. Motivul deciziei îl constituie presiunea pusă pe cei doi de către presa de scandal britanică și căreia fosta actriță americană Meghan Markle nu i-a putut face față. Meghan provine dintr-o familie mixtă, cu tată alb și mamă de culoare, iar afirmațiile din mass-media o intimidau sau aveau conotații rasiste.

 

×
Subiecte în articol: ducii de sussex meghan harry