x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cel mai sexy deţinut din lume iese din închisoare şi devine fotomodel

Cel mai sexy deţinut din lume iese din închisoare şi devine fotomodel

11 Mar 2016   •   14:48
Cel mai sexy deţinut din lume iese din închisoare şi devine fotomodel

Jeremy Meeks a fost catalogat de reţelele de socializare cel mai sexy deţinut din lume, astfel încât numele şi imaginea sa au devenit celebre, dincolo de motivul pentru care a făcut puşcărie. Meeks a fost arestat în 2014 şi a fost condamnat la 27 de luni de închisoare. În martie, aşa cum a anunţat el însuşi, a fost eliberat iar acum se pregăteşte să-şi înceapă cariera de fotomodel, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Jeremy Meeks a postat la 3 martie un selfie alături de unul dintre fraţii săi, însoţit de un mesaj în care anunţa că a fost eliberat şi s-a reunit cu familia.

Jim Jordan, reprezentantul fostului deţinut, a confirmat pentru portalul Buzzfree că a avut mai multe conversaţii cu diferite agenţii de modelling şi case de producţie de film interesate să beneficieze de serviciile lui Jeremy Meeks.

Meeks a postat şi o fotografie alături de managerul său Jordan în afara închisorii însoţită cu mesajul: 'Vreau să mulţumesc familiei mele şi lumii întregi pentru sprijini şi rugăciuni. Sunt copleşit de ceea va urma. Sunt pregătit".

În 2014, o fotografie postată de poliţie pe Facebook a primit mii de vizualizări în întreaga lume, iar portalul TMZ confirma numeroasele oferte de muncă pentru Meeks venite din întreaga ţară. I s-a oferit chiar să fie supus unui proces de eliminare a tatuajelor de o cunoscută firmă de tatuaje americană.

Meeks a semnat şi un contract cu agenţia White Cross Management, care îi va călăuzi primii paşi în lumea modei. "N-am crezut niciodată că lumea mă va recunoaşte după înfăţişare, mă simt binecuvântat şi foarte recunoscător", a declarat el ziarului Daily Mail. AGERPRES

×
Subiecte în articol: del mai sexy detinut