x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cyndi Lauper, stea pe Walk of Fame din Hollywood

Cyndi Lauper, stea pe Walk of Fame din Hollywood

12 Apr 2016   •   12:06

Cântăreaţa americană Cyndi Lauper, celebră pentru hitul său 'Girls Just Want to Have Fun', şi-a dezvelit luni steaua pe Walk of Fame din Hollywood din Los Angeles, relatează EFE.


Cyndi Lauper a primit acest omagiu într-o ceremonie comună cu o altă vedetă, Harvey Fierstein, coautor alături de cântăreaţă al musicalului 'Kinky Boots', care a primit la rândul său o stea.

Într-o rochie din lame argintie, cu un sacou negru pe deasupra şi părul vopsit în roz, Lauper a asigurat că "nu ştie ce să spună" în faţa acestei recompense şi i-a mulţumit soţului ei, agentului său şi fanilor.

Cântăreaţa, care făcut bezele publicului şi fanilor reuniţi la ceremonie, a declarat despre "partenerul ei de pe bulevardul celebrităţilor", Harvey Fierstein, că este unul dintre cei mai buni povestitori de musicaluri şi că a fost o onoare să lucreze alături de el în 'Kinky Boots'.

Născută la 22 iunie 1953 la New York, Lauper şi-a început cariera în muzica pop a anilor 80 promovând o imagine rebelă prin albumul său de debut, 'She's So Unusual' (1983), care includea cel mai renumit hit din cariera sa, 'Girls Just Want to Have Fun'.

De atunci, artista a scos zeci de albume iar anul acesta va lansa unul nou, intitulat 'Detour', în care reinterpretează cântece country alături de renume precum Emmylou Harris, Alison Krauss şi Willie Nelson.

Cyndi Lauper s-a evidenţiat şi prin activitatea sa de apărare a drepturilor persoanelor din grupul LGBT (lesbiene,homosexuali, bisexuali şi transsexuali), acţiune canalizată prin fundaţia sa True Colours Fund.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: cyndi lauper walk of fame Hollywood