x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Divorț cu SCANDAL la Hollywood. Au fost căsătoriți doar 15 luni

Divorț cu SCANDAL la Hollywood. Au fost căsătoriți doar 15 luni

26 Mai 2016   •   08:19
Divorț cu SCANDAL la Hollywood. Au fost căsătoriți doar 15 luni

Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie, la cererea actriţei care a invocat "diferenţe ireconciliabile", au anunţat miercuri mai multe publicaţii americane, citate de AFP.

Actriţa americană a intentat divorţ luni la un tribunal din Los Angeles, potrivit documentelor publicate de site-ul dedicat celebrităţilor TMZ. Amber Heard a făcut, de asemenea, demersuri pentru a obţine o pensie alimentară de la actorul cu 22 de ani mai în vârstă.

Solicitarea lui Heard a fost înaintată la două zile după moartea lui Betty Sue Palmer, mama lui Johnny Depp.

Revista People, care a obţinut, la rândul său, o copie a cererii de divorţ, a indicat că actriţa a invocat "diferenţe ireconciliabile".

Cei doi actori, care nu au copii împreună, s-au aflat în centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, după ce au fost reţinuţi pentru introducerea ilegală a celor doi câini ai cuplului pe teritoriul australian.

Heard a fost acuzată ca i-a introdus ilegal pe terrierii Pistol şi Boo în această ţară, în timpul unei vizite întreprinse anul trecut alături de Depp în Queensland, unde actorul filma ultima parte a lungmetrajului "Piraţii din Caraibe", "Dead men Tell no Tales".

La acea vreme, Barnaby Joyce, ministrul australian al agriculturii, a ameninţat cu eutanasierea câinilor dacă aceştia nu sunt trimişi înapoi în Statele Unite.

Actriţa de 30 de ani a pledat vinovată luna trecută pentru falsificarea documentelor de transport ale câinilor şi a primit o amendă de 1.000 de dolari australieni (685 euro).

 

Agerpres

×
Subiecte în articol: Johnny Depp divort Amber Heard