x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ellen DeGeneres şi-a scos casa la vânzare

Ellen DeGeneres şi-a scos casa la vânzare

21 Mar 2017   •   12:08
Ellen DeGeneres şi-a scos casa la vânzare

Prezentatoarea de talk-show Ellen DeGeneres şi-a scos la vânzare locuinţa din Santa Barbara pentru suma de 45 de milioane de dolari, au anunţat luni media locale, citate de DPA. Locuinţa luxoasă în stil italian, cunoscută sub numele "The Villa", a fost construită în 1930, potrivit revistei americane People. 

Cu un spaţiu locuibil de 975 de metri pătraţi, plus piscină, teren de tenis şi vedere la oceanul Pacific şi munţii din împrejurimi, casa cu şase dormitoare este listată cu un preţ de 45 de milioane de dolari de agenţia imobiliară Sotheby's. 

Ellen DeGeneres şi soţia ei Portia de Rossi ar fi cumpărat locuinţa în urmă cu cinci ani pentru suma de 26,5 milioane de dolari, potrivit Huffington Post, citează Agerpres

Vedeta de talk-show în vârstă de 59 de ani a cumpărat şi renovat mai multe locuinţe în sudul Californiei în ultimii 25 de ani, relatează People. 

"Dacă te gândeşti la locuinţa ta ca la o pânză - indiferent de stilul ei de arhitectură - poţi să pui orice pe ea. Am tendinţa de a picta până când nu mai e nimic de făcut. Atunci vând pânza şi cumpăr alta", a declarat DeGeneres în trecut, potrivit revistei People.

 

Citeşte şi:

 

GALA OSCAR 2014: Un "selfie" realizat de Ellen DeGeneres, CEL MAI POPULAR mesaj pe Twitter

 

VIDEO: Ce rochii au purtat la bal Michelle Obama şi Ellen DeGeneres

 

VIDEO: Michelle Obama a făcut flotări într-o emisiune TV

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: ellen degeneres locuinta