x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Enrique Iglesias se relaxează la Marrakech

Enrique Iglesias se relaxează la Marrakech

03 Mar 2017   •   16:10
Enrique Iglesias se relaxează la Marrakech
Sursa foto: Eva Rinaldi

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias se află în staţiunea balneară Marrakech la invitaţia producătorului marocan RedOne, cu care este prieten, relatează EFE. Iglesias apare zâmbitor şi relaxat într-o poză alături de producătorul marocan, care a postat imaginea pe contul său de Instagram şi care a primit mii de 'like-uri'. 

"Îţi mulţumesc frate că m-ai vizitat la Marrakech. Ca întotdeauna a fost bombă", a comentat RedOne, producător al lui Iglesias dar şi al altor vedete din lumea muzicii, precum Lady Gaga, Jennifer López şi Pitbull. 

Iglesias s-a cazat la hotelul de lux Royal Mansur Hotel, situat în acest oraş balnear din sudul Marocului. 

În acelaşi hotel, RedOne a avut recent o întâlnire cu regele Mohamed al VI-lea, cu care s-a fotografiat în timp ce purta un sacou foarte îndrăzneţ şi care a suscitat multe comentarii. 

Prietenia dintre RedOne şi Iglesias datează de câţiva ani. Cei doi au colaborat la numeroase producţii precum Euphoria, şi la cel mai recent succes al lui RedOne - 'Don't you need somebody' - căruia Iglesias i-a împrumutat vocea, alături de alţi prieteni ai producătorului precum Cristiano Ronaldo sau Rafa Nadal, adaugă Agerpres.

RedOne - Instagram page

×
Subiecte în articol: enrique iglesias redone vacanta