x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fotografie virală cu Elena Udrea: S-a "tatuat" pe spate cu pixul

Fotografie virală cu Elena Udrea: S-a "tatuat" pe spate cu pixul

08 Aug 2016   •   16:58
Fotografie virală cu Elena Udrea: S-a "tatuat" pe spate cu pixul
Sursa foto: Foto: Facebook.com

Elena Udrea nu dispare (de pe scena politică), ci se transformă. Brusc şi iremediabil!

După ce, înainte de Postul Sf. Mării, a fost surprinsă în costum de baie pe litoralul românesc, în prima zi de post a dezvăluit latura sa creştină şi s-a şi lăudat cu asta pe pagina sa de Facebook.

Unii au apreciat-o, alţii au criticat-o, dar ea nu a cedat şi a continuat să scrie texte cu şi despre religie, psalmi, "lăsare la peşte" sau fericire. Astăzi, a fost punctul culminant...

Aşa a început:

"De astazi incepe Postul Sfintei Marii.
Parintele Arsenie Boca ne cerea sa nu vedem Postul "doar ca pe o chestiune de stomac", adica doar ca pe o restrictie de a manca anumite alimente. Ci ca pe o cale de a-ti infrana placerile, "al caror satiu te determina sa pacatuiesti."  Da, este o proba de autocontrol, de putere de a face si ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar placea. Pentru ca daca nu te poti stapani pe tine, cum vei putea stapani circumstantele vietii tale? Postul inseamna un timp de curatenie morala si trupeasca, prin care sa reusim sa ne apropiem de Dumnezeu sau, pentru cei mai putin religiosi, sa ne conectam la Energia Universala, cu scopul de a atinge Fericirea. De aceea in Post trebuie nu doar sa ne oprim de la anumite placeri ci, este nevoie si de meditatie, de rugaciune, de introspectie sincera si de un comportament cat mai apropiat de ceea ce ne-a cerut Iisus Hristos. Sa fim buni, altruisti, sa iubim pe Dumnezeu si pe aproapele nostru, pentru ca iubirea este sentimentul care genereaza cea mai puternica emotie pozitiva, prin care vibram pozitiv si astfel atragem catre noi Fericirea pe care ne-o dorim cu totii si pentru care am venit pe lume. Deci postiti, rugati-va cu credinta, meditati, fiti iubitori si traiti convingerea ca tot ce doriti bun si cu adevarat sa se implineasca se va implini!"

Aşa a continuat:

“Este o noua zi de care ne putem bucura! Ati zambit cand v-ati trezit? Ati multumit lui Dumnezeu (sau Universului, Energiei Universale) care ne da ocazia de a fi si astazi fericiti? In capitolul 9 din Sistemul Maestrului, Haanel spune ca cele trei lucruri care ne fac fericiti sunt Sanatatea, Bogatia si Iubirea. Toti vrem sa fim sanatosi pentru ca nu se poate sa fii fericit daca ai o suferinta a trupului, toti vrem sa fim bogati, chiar daca pentru fiecare bogatia poate insemna mai mult sau mai putin, poate fi mai degraba materiala sau spirituala,(dar toti dorim sa ne putem satisface nevoile materiale)si, toti vrem sa fim iubiti si sa iubim. Sentimentul de iubire poate fi manifestat fata de orice, fiinte ori lucruri, important este sa ne faca sa vibram pentru ca, cu cat emanam mai multa iubire cu atat se intoarce inzecit la noi.
 

A ripostat:

"Multa agitatie si multe reactii nepotrivite au generat postarile mele despre religie si dezvoltare personala... Consider ca este un lucru bun, din doua motive:

-primul, inseamna ca tema este de interes

-al doilea, se pare ca inca tot ce spun eu naste fibrilatii in cate unii..."

 

Şi tot nu s-a lăsat:


"Astazi este "lasare la peste". Adica se poate manca peste desi suntem in Post, pentru ca este Schimbarea la fata a Domnului pe muntele Tabor. Eu am mancat guvizi cu mamaliguta. Faptul ca este o zi minunata, insorita, anunta o toamna calda, lunga si roditoare.
Deci sunt semne bune pentru ce urmeaza..."

Punctul culminant:

Astăzi, pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea a mai postat scris un text, dar de data asta însoţit şi de o fotografie... sugestivă!

"Sa aveti o saptamana cu impliniri!
Nu uitati sa va simtiti fericiti!
"Fericirea nu este o destinatie, este o calatorie"...
P.S. Nu este un tatuaj... Dar este un mesaj..."

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea tatuaj fotografie virala pix