x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden George Clooney îndeamnă la un tratament ''mai blând'' faţă de Meghan Markle după naşterea primului ei copil

George Clooney îndeamnă la un tratament ''mai blând'' faţă de Meghan Markle după naşterea primului ei copil

08 Mai 2019   •   13:52
George Clooney îndeamnă la un tratament ''mai blând'' faţă de Meghan Markle după naşterea primului ei copil

George Clooney şi-a exprimat speranţa că ducesa de Sussex va avea parte de un tratament ''mai blând'' după ce a devenit mamă, relatează miercuri Press Association.

Actorul american în vârstă de 58 de ani, a declarat anterior că, în opinia sa, Meghan Markle este ''vânată şi denigrată'' şi a comparat modul în care aceasta este tratată de mass-media cu hărţuirea Dianei, prinţesă de Wales.

Prezent la premiera mini-serialului de televiziune ''Catch-22'', Clooney a declarat pentru Associated Press că atenţia pe care mass-media o acordă cuplului Meghan-Harry ''se va intensifica'' după ce aceştia au devenit părinţi.

''Nu este vorba, însă, despre faptul că eşti urmărit de mass-media pentru că acest lucru face parte, într-o oarecare măsură, din ceea ce trebuie să faci. Este vorba despre celelalte aspecte - a merge şi a lua interviuri părinţilor oamenilor, lucruri de genul acesta. Începe să se ajungă într-o zonă cu adevărat întunecată", a spus actorul care a negat că va fi naşul copilului cuplului princiar.

''Doar că presa s-a năpustit asupra lor. Cred că oamenii ar trebui să fie puţin mai blânzi. Ea este o femeie tânără care tocmai a născut un copil'' a adăugat George Clooney.

Actorul a declarat la începutul acestui an că mass-media o hărţuieşte pe Meghan Markle la fel cum a făcut cu prinţesa Diana, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină la Paris în timp ce era urmărită de paparazzi. "Pur şi simplu o urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată", a declarat Clooney pentru revista australiană WHO. "Este vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana, istoria se repetă", a spus vedeta.

George Clooney şi soţia lui, Amal, au participat la nunta lui Meghan Markle cu prinţul Harry, fiul prinţesei Diana, anul trecut, când actriţa americană a devenit cel mai nou membru al familiei regale britanice.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a născut luni primul ei copil, într-o clinică privată din centrul Londrei.

În 2016, la scurt timp după ce relaţia lor a devenit publică, prinţul Harry a făcut o declaraţie rară în care a criticat mass-media pentru că a intrat în viaţa privată a lui Meghan, spunând că presa a supus-o "unui val de abuzuri şi hărţuiri".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: george clooney meghan markle