x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Harry și Megan, alături de fiul lor Archie, apar într-o felicitare de Crăciun

Harry și Megan, alături de fiul lor Archie, apar într-o felicitare de Crăciun

24 Dec 2019   •   23:25
Harry și Megan, alături de fiul lor Archie, apar într-o felicitare de Crăciun
Sursa foto: Captură video

Ducele şi ducesa de Sussex au dat publicităţii o felicitare de Crăciun în care apar alături de fiul lor, Archie, informează marţi Press Association.
Imaginea festivă, realizată în alb-negru, îi înfăţişează pe Harry şi Meghan aşezaţi lângă bradul de Crăciun, zâmbind, iar Archie, în vârstă de şapte luni, în prim-plan, privind spre obiectivul aparatului de fotografiat.

Felicitarea nu a fost prezentată oficial pe niciun canal de comunicare al familiei regale şi a apărut mai întâi pe un cont de Twitter neoficial, denumit The Queen's Commonwealth Trust.
"Vă oferim cea mai drăguţă felicitare de Crăciun din partea preşedintelui şi vicepreşedintelui nostru, ducele şi ducesa de Sussex", se menţionează în textul care însoţeşte imaginea, publicată în format ''gif'', cu luminiţe care sclipesc în bradul de Crăciun.

Copii ale acestei imagini, realizate de prietena cuplului princiar Janina Gavankar, au fost trimise luni prin e-mail prietenilor şi angajaţilor, iar mai multe exemplare tipărite au fost expediate familiei.

O purtătoare de cuvânt a ducelui şi ducesei de Sussex a confirmat autenticitatea fotografiilor pentru agenţia de ştiri Press Associated.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, se află în prezent în Canada, unde vor petrece o vacanţă de şase săptămâni în perioada sărbătorilor de iarnă.

Ducesa de Sussex, o fostă actriţă, a trăit şi a lucrat în Toronto în perioada în care a jucat în popularul serial de televiziune ''Suits'', iar cuplul princiar a fost surprins într-o fotografie devenită ulterior celebră, realizată atunci când Meghan a asistat alături de Harry, care pe atunci îi era iubit, la Invictus Games, desfăşurate în acest oraş canadian în 2017.

Cel mai probabil, ducele şi ducesa de Sussex au sărbătorit Thanksgiving, marcat anul acesta pe 28 noiembrie, alături de mama ducesei, Gloria Ragland.

Reprezentanţii cuplului princiar au anunţat că ducele şi ducesa de Sussex nu vor sărbători Crăciunul alături de ceilalţi membri ai familiei regale pe domeniul Sandringham, întrucât se află într-o vacanţă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: harry si megan