x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Harry şi Meghan se află în Canada, unde îşi petrec timpul alături de familie

Harry şi Meghan se află în Canada, unde îşi petrec timpul alături de familie

21 Dec 2019   •   17:00
Harry şi Meghan se află în Canada, unde îşi petrec timpul alături de familie

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, nu vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a anul acesta, ci se află în Canada, unde îşi vor petrece timpul în familie, alături de bebeluşul cuplului, Archie, a precizat o purtătoare de cuvânt a cuplului, potrivit AFP.

Harry şi Meghan au luat o pauză mai îndelungată de la îndatoririle regale după ce, în luna octombrie, au făcut dezvăluiri, în cadrul unui documentar, despre greutăţile cu care se confruntă din cauza expunerii mediatice.

"Decizia de a veni în Canada reflectă importanţa acestei ţări a Commonwealth-ului pentru fiecare dintre ei", precizat purtătoarea de cuvânt, adăugând că aceştia apreciază ''căldura poporului canadian şi frumuseţea peisajului, de care se vor bucura în compania fiului lor'', născut pe 6 mai 2019.

"Ducele de Sussex călătoreşte frecvent în Canada de mulţi ani, iar ducesa a locuit aici timp de şapte ani înainte să devină membră al familiei regale", a adăugat aceasta. Fostă actriţă, americanca Meghan Markle a locuit la Toronto în timpul filmărilor pentru serialul ''Suits''.

"Prinţului Harry, lui Meghan şi lui Archie: vă dorim un sejur plăcut şi liniştit în Canada. Sunteţi în mijlocul prietenilor şi sunteţi mereu bine-veniţi", a scris pe Twitter premierul canadian Justin Trudeau.

În noiembrie, cuplul princiar a anunţat că va petrece Crăciunul alături de mama lui Meghan, Doria Ragland, şi nu împreună cu regina (93 de ani), la Sandringham (estul Angliei), acolo unde familia regală marchează în mod tradiţional Crăciunul.

Soţul reginei Eisabeta a II-a ar putea de asemenea lipsi de la festivităţile din Sandringham, după ce a fost spitalizat vineri ''ca măsură de precauţie'' într-o clinică privată din Londra din cauza unor ''probleme de sănătate preexistente''.

Potrivit presei britanice, prinţul s-a deplasat la spital pe propriile picioare şi va rămâne internat ''câteva zile''.

Tabloidul The Sun a scris că prinţul s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima lună şi că a suferit ''o căzătură urâtă'', care l-a forţat să stea la pat mai multe zile. Un alt ziar, Daily Mail, a precizat că acesta a fost transportat la spital cu elicopterul şi că prezintă simptome asemănătoare gripei.

Spitalizarea soţului, nu a împiedicat-o pe regină să părăsească Londra vineri dimineaţă, unde joi a citit în faţa Parlamentului programul de guvernare a lui Boris Johnson, şi să se deplaseze spre Sandringham.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: prinţul harry meghan markle