x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Horia Brenciu, Teo Trandafir şi Andra - printre premianţii galei Radar de Media

Horia Brenciu, Teo Trandafir şi Andra - printre premianţii galei Radar de Media

27 Oct 2017   •   10:24
Horia Brenciu, Teo Trandafir şi Andra - printre premianţii galei Radar de Media
Sursa foto: COS

 Horia Brenciu, Teo Trandafir şi Andra s-au numărat printre premianţii galei Radar de Media, care a avut loc joi seara.

Horia Brenciu a câştigat Marele Premiu Radar de Media, în timp ce Andra a fost desemnată "Artistul anului", iar Teo Trandafir - "cea mai populară vedetă TV din România".

La primirea premiului, Horia Brenciu a povestit ce a învăţat într-un sfert de secol de muncă în televiziune şi a amintit că anul acesta va susţine un concert de Crăciun, primul din cariera sa de muzician.

"Anul viitor voi celebra 25 de ani de când sunt pe ecranele din România (...) ştiu că nu ştiu nimic. Este tot ceea ce pot să vă spun despre publicul românesc. Este cel mai surprinzător, cel mai nebun, este cel mai impredictibil element (...) acest public este absolut surprinzător şi, într-un mod paradoxal, te face să fii mai bun cu fiecare emisiune", a spus Brenciu.

În total, în cadrul galei Radar de Media au fost acordate 16 premii - în urma votului cititorilor acestei platforme online - iar acestora li s-au alăturat premii speciale.

Astfel, "cea mai bună emisiune TV" a fost declarată producţia ProTV "Vorbeşte lumea", cel mai bun blog - viatacuaromadecafea.com, "cel mai bun serial TV în România" - "Las Fierbinţi" (ProTV), "cel mai bun show de divertisment" - "Chefi la cuţite" (Antena 1) şi "cea mai populară vedetă TV din România" - Teo Trandafir (Kanal D).

"Trăiesc într-un loc pe care mi l-am dorit (...) un loc care îmi permite să îmi îngădui să nu urăsc, să nu port războaie", a spus Teo Trandafir, la primirea distincţiei.

Premiul pentru "cea mai bună emisiune informativă" i-a fost acordat lui Dragoş Pătraru pentru "Starea Naţiei".

"Vă daţi seama unde a ajuns ţara asta dacă cea mai bună emisiune informativă e 'Starea Naţiei'?", a spus realizatorul, cu umor, după anunţarea distincţiei.

"Melodia anului" a fost desemnată piesa "Yodel It!", ce a reprezentat România la Eurovision, anul acesta, premiul revenind atât interpreţilor - Ilinca Băcilă şi Alex Florea - cât şi delegaţiei României la concursul cântecului european, de la TVR.

"Cel mai sexy star tv masculin" a fost votat Florin Ristei, iar "Cel mai sexy star tv feminin" - Ilinca Vandici.

Titlul de "cel mai bun cuplu de prezentatori" a fost acordat lui Răzvan şi Dani - realizatorii matinalului de la Antena 1. Totodată, două producţii Pro TV au primit premiile de "cea mai bună emisiune de reportaje/anchete/investigaţii" şi de "cel mai bun jurnal de ştiri" - anume "România, te iubesc!", respectiv "Ştirile ProTV".

Emisiunea "Bravo, ai stil!" de la Kanal D a primit premiul pentru "cel mai bun reality show", în timp ce titlul de "cea mai bună producţie de radio" a fost primit de emisiunea "Râzi cu Sergiu şi Andrei" de la Kiss FM.

Primul premiu special al serii i-a fost înmânat artistului Ştefan Câlţia, de către ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu.

Un alt premiu special, pentru "Cercetare şi Ştiinţă", i-a revenit Ralucăi van Staden, pentru microsenzorii ce depistează cancerul în organism în 6 minute. Aceasta a spus că o dovadă că tinerii sunt interesaţi de cercetare este evoluţia echipei sale, de la două persoane, la 17, în prezent.

Premiul special pentru implicare în viaţa socială i-a revenit Mihaelei Geoană. "Susţinem ministerul Sănătăţii (...) îl împingem de la spate să schimbe legea şi să dea mai multă importanţă sănătăţii femeii în ţara asta", a spus Mihaela Geoană, pe scenă.

Un premiu special pentru "cea mai spectaculoasă revenire în televiziune " a fost acordat cuplului Bianca Drăguşanu-Victor Slav. De asemenea, premiul pentru "cea mai longevivă emisiune tv din day time" a fost acordat producţiei "La Măruţă" (ProTV).

Alte două premii speciale au fost acordate pentru "cea mai longevivă revistă de sănătate" - Farmacia Ta şi pentru "Real Estate" - lui Nicuşor Stan, de la Ambasad'Or. AGERPRES

×