x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Incident la Hollywood. Câinii răpiți ai cântăreței Lady Gaga au fost găsiți

Incident la Hollywood. Câinii răpiți ai cântăreței Lady Gaga au fost găsiți

27 Feb 2021   •   15:53
Incident la Hollywood. Câinii răpiți ai cântăreței Lady Gaga au fost găsiți

După ce doi dintre câinii celebrei cântărețe americane Lady Gaga au fost furați zilele trecute la Los Angeles au fost recuperați de poliție. Diva pop a oferit o recompensă de 500.000 de dolari, scrie AFP.

"Cei doi câini ai cântăreţei Lady Gaga au fost predaţi unei secţii locale de poliţie, iar starea lor este bună'', a scris, pe Twitter, poliţia din Los Angeles (LAPD). Ei au fost găsiți de o femeie, care a contactat apropiații divei pop. Poliția nu a dat prea multe detalii, iar identitatea femeii nu a fost dezvăluită. 

Koji şi Gustav sunt doi câini din rasa Bulldog Francez și au fost furați de două persoane necunoscute, care l-au împușcat pe cel care îi plimba, după care au fugit cu o mașină. Ryan Fisher, angajatul cântăreței, se află la spital, după rana din piept. Cel de-al treilea câine a reușit să fugă de atacatori, după care a revenit lângă acesta. 

Lady Gag este foarte atașată de câini, care o însoțesc des la evenimente. Ea publică fotografii cu aceștia pe rețelele de socializare.

Un exemplar din rasa Bulldog Francez poate ajunge la câteva mii de dolari, iar polițiștii încearcă să afle dacă hoții i-au furat știind că sunt ai vedetei ori vroiau să îi revândă. Ancheta penală este în desfășurare. 

 


 

×
Subiecte în articol: Lady Gaga