x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Incredibil! Cheloo PLANGE! Ce l-a facut sa lase garda jos?

Incredibil! Cheloo PLANGE! Ce l-a facut sa lase garda jos?

de CS    |    02 Noi 2012   •   15:58
Incredibil! Cheloo PLANGE! Ce l-a facut sa lase garda jos?
Sursa foto: Antena1

Imposibilul pare să se întâmple la X Factor! I-a taxat pe concurenţi cu fel de fel de replici acide, i-a trimis acasă fără menajamente şi le-a spus adevărul brut în faţă, fără a schiţa niciun semn de emoţie. Nimeni şi nimic nu părea să ajungă vreodată să-l sensibilizeze pe Cheloo, aparent cel mai dur dintre juraţii X Factor. Duminica aceasta, în Judges Home Visit, Cheloo lasă garda jos! Doi concurenţi au reuşit să-l emoţioneze până la lacrimi.

În audiţii, Dan Bittman a luat pe toată lumea prin surprindere când nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. Ioan Man, concurentul nevăzător aflat acum la un pas de a intra în etapa galelor live, a fost cel care l-a impresionat atât de puternic pe juratul X Factor, nu numai cu vocea sa, ci şi cu forţa cu care reuşteşte să se bucure de viaţă. Până acum, singurul dintre juraţi care nu şi-a arătat emoţiile a fost Cheloo, însă Cheloo este foarte imprevizibil. Nimeni nu se aştepta să-l vadă acum atât de emoţionat, iar unul dintre concurenţii care a făcut imposibilul să se întâmple a fost din nou Ioan Man, de această dată alături de Natalia. Dacă în etapa audiţiilor poliţista Natalia a vrut să-l pună pe Cheloo la pământ la propriu, de această dată a reuşit. Metoda a fost însă una inedită şi nu a avut nicio legătură cu vocea.

“Cred că am să vă pun sticlă pisată în pantofi pentru că voi doi cumva îmi arătaţi că sunteţi buni. O bucată din mine încearcă să omoare întotdeauna partea bună. Consider că nu este necesară decât în foarte puţine momente din viaţă”, le-a spus Cheloo.

×
Subiecte în articol: cheloo x factor plange moment emotionant