x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Instagram a ras contul rapperului Booba pentru "o poveste cu fese"

Instagram a ras contul rapperului Booba pentru "o poveste cu fese"

31 Ian 2020   •   22:30
Instagram a ras contul rapperului Booba pentru "o poveste cu fese"

Instagram a eliminat contul rapperului Booba, deoarece starul francez "nu a respectat regulile comunităţii", a anunţat vineri reţeaua socială, relatează AFP.

"Se pare că aceasta este ultima mea postare! Instagram îmi închide contul definitiv la ora 16:00. Vă mulţumesc pentru sprijin, pirateria nu s-a încheiat niciodată", a scris rapperul joi pe contul său.

Extrem de activ pe Instagram, el şi-a alimentat legenda, între viaţa sa din Miami, mii de fotomontaje, lansarea de dueluri cu alţi rapperi şi sprijinul pentru urmăritorii săi. El a menţinut în mod special suspansul în jurul unei posibile confruntări cu rapperul Kaaris, după o ciocnire între cei doi pe aeroportul parizian Orly.

Instagram a confirmat pentru AFP ştergerea contului rapperului Booba.

"Orice persoană care utilizează Instagram trebuie să fie de acord să respecte regulile comunităţii noastre. Am şters contul lui Booba şi i-am interzis să folosească Instagram pentru încălcarea acestor reguli", a explicat un purtător de cuvânt al reţelei sociale, fără alte detalii.

Contul de 4,5 milioane de abonaţi (@boobaofficial) nu mai era accesibil vineri. Booba a afirmat într-un comentariu că eliminarea contului Instagram este legată de "o poveste cu fese". El a postat în urmă cu câteva zile imagini ale unei înregistrări video cu un alt rapper surprins în ipostaze intime.

"Standardele comunităţii" Instagram interzic publicarea de imagini intime, postate din răzbunare sau fără a fi autorizate.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cont instagram booba