x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O vedetă din filmul Harry Potter va poza pentru revista Playboy

O vedetă din filmul Harry Potter va poza pentru revista Playboy

20 Feb 2017   •   22:10
O vedetă din filmul Harry Potter va poza pentru revista Playboy

Actriţa Scarlett Byrne a postat pe contul său oficial de Instagram mesajul că va poza goală pentru revista Playboy. Tânăra, cunoscută pentru a fi jucat în seria "Harry Potter" în rolul lui Pansy Parkinson, a publicat o imagine din pictorialul fierbinte realizat pentru populara revistă pentru adulţi, relatează online ABC. 

"Sunt foarte fericită că voi face parte din ediţia din martie-aprilie, pictorialul foto va fi însoţit şi de un eseu pe care l-am scris despre mistica feminină", scrie actriţa în mesajul care însoţeşte postarea pe Instagram. 

În "The Feminist Mystique', ea susţine că nuditatea este câte se poate de normală, şi înseamnă, de fapt, "recâştigarea identităţii şi a adevăratului nostru mod de a fi'. 

Fotografiile nud vor reveni în numărul din martie-aprilie 2017, a anunţat fiul fondatorului, Cooper Hefner, 25 de ani, care l-a înlocuit pe tatăl său în postul de director de creaţie. Tânărul Hefner şi actualul logodnic al lui Scarlett Byrne nu şi-a ascuns niciodată opoziţia faţă de decizia luată în 2015, susţinând ea este contrară filosofiei Playboy. 

"Eu sunt primul care să recunoască că modul în care revista prezenta nuditatea era unul depăşit, însă a renunţa total la ea a fost o greşeală", a scris Cooper pe contul său de Twitter. 

Scarlett Byrne a jucat în "Harry Potter and the Half-Blood Prince" lansat în 2009 şi în prima şi a doua parte din "Harry Potter and the Deathly Hallows". Pansy Parkinson a fost colegă cu Harry la aşa-numita "Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry", şi cea care l-a ajutat pe Lord Voldemort în prima parte a seriei. 

Scarlett Byrne va fi astfel unul dintre primele modele nud, din ediţia martie-aprilie, care va relansa publicaţia.AGERPRES

×