x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pepe inventează povești și se joacă acasă, cu fetițele sale, de-a „Next Star”

Pepe inventează povești și se joacă acasă, cu fetițele sale, de-a „Next Star”

17 Noi 2016   •   16:54
Pepe inventează povești și se joacă acasă, cu fetițele sale, de-a „Next Star”

Pepe, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de joi, de la ora 20.30, în postura de jurat, alături de Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL, spune că, acasă, inventează povești pentru fetițele sale, Maria și Rosa și că, mai nou, împreună cu ele se joacă de-a... “Next Star”.

“Eu nu știu să fac puzzle-uri și să colorez cu Maria și Rosa. Sunt praf (râde). Știu doar să le spun basme, dar și acolo fabulez. Inventez povești cu prințul care vine târziu acasă... (râde). Mai nou, am început să ne jucăm de-a “Next Star”. Le-am cumpărat tot felul de jucării muzicale cu microfoane și clape iar Maria, pentru că Rosa e încă prea mică, începe să cânte ba o melodie de-a mea, ba vreuna de-a Andrei sau o piesă pe care o aude la radio, iar dacă se încurcă sau se prostește, îi dau o steluță roșie (râde). Apoi îmi spune că o să cânte ceva pentru o steluță verde. Și începe să cânte melodia Elsei din “Frozen”, chiar dacă nu o știe bine și mai inventează cuvinte... Atunci îi dau o steluță verde (râde)”, povestește, amuzat, juratul de la “Next Star”.

Cine sunt copiii cărora Pepe le-a acordat următoarele steluțe verzi și roșii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Pepe Next Star