x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Probleme în familia regală britanică. Prințul William este îngrijorat de recentele declarații ale fratelui său

Probleme în familia regală britanică. Prințul William este îngrijorat de recentele declarații ale fratelui său

22 Oct 2019   •   13:01
Probleme în familia regală britanică. Prințul William este îngrijorat de recentele declarații ale fratelui său

Prinţul William al Marii Britanii se arată îngrijorat de recentele dezvăluiri ale fratelui său, Prințul Harry și ale soției sale, Meghan, care au vorbit despre relațiile dintre membrii familiei regale.  Există păreri potrivit cărora ducele şi ducesa de Sussex ar fi într-o situaţie fragilă. William este îngrijorat pentru fratele său mai mic şi speră că cei doi soți sunt bine.
Prinţul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, a făcut mai multe declarații emoționale în ultimele luni, în care condamna acţiunile presei tabloide britanice şi anunţa măsuri în instanţă ca răspuns la acţiunile de ''bullying'' întreprinse de o parte a presei.

Postul de televiziune ITV a difuzat duminică un documentar, filmat în timpul recentului turneu al cuplului princiar în Africa. Prinţul Harry a spus că nu va fi forţat să intre în jocul cu presa care, în opinia sa, ar fi fost răspunzător de moartea mamei sale, prinţesa Diana, şi a dezvăluit o ruptură în relaţia cu fratele său, William. Prinţesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate femei din lume după căsătoria cu prinţul Charles. Ea a decedat într-un accident de maşină în 1997, după ce a fost urmărită pe străzile din Paris de fotografi.

În acelaşi documentar, soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a mărturisit că anul trecut a fost unul dificil, iar prietenii o avertizaseră să nu se mărite cu Harry din cauza atitudinii tabloidelor britanice.

Atât Harry, cât şi Meghan au iniţiat acţiuni în justiţie împotriva unora dintre cele mai mari tabloide britanice. Harry crede că modul în care soția sa a fost tratată de presă este o reminiscenţă a atitudinii media faţă de mama sa, iar ceea ce i s-a întâmplat prinţesei Diana este o amintire incredibil de proaspătă.

Purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a prinţului William, a refuzat să comenteze informaţiile.

AGERPRES

Citiți și https://jurnalul.antena3.ro/timp-liber/monden/probleme-in-familia-regala-a-marii-britanii-printul-harry-si-fratele-sau-william-se-afla-pe-drumuri-diferite-824886.html

×
Subiecte în articol: print william print harry familia regala