x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, spitalizat de urgenţă

Solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, spitalizat de urgenţă

17 Mai 2016   •   14:06
Solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, spitalizat de urgenţă

Anthony Kiedis, solistul trupei californiene de rock Red Hot Chili Peppers, a fost spitalizat duminică acuzând dureri puternice de stomac, iar concertul pe care trupa îl avea programat în aceeaşi zi în amfiteatrul Irvine Meadows din California a fost anulat, au informat mass-media americane citate de EFE.

Basistul trupei, Flea, a făcut acest anunţ despre colegul său în vârstă de 53 de ani în faţa celor care veniseră la concert.

"Anthony este în drum spre spital, în acest moment şi nu putem ţine concertul seara asta. Ne pare foarte rău. Suntem foarte trişti. Vă iubim mult şi trăim pentru rock... Dar din păcate s-a întâmplat o chestiune medicală şi trebuie tratată", a spus el.

Legendara trupă a anunţat recent lansarea celui de al 11-lea album de studio, 'The Getaway', care va apărea pe piaţă la 17 iunie, din care a făcut public un prim extras, piesa 'Dark Necessities'.

'The Getaway', produs de Danger Mouse şi mixat de Nigel Godrich, poate fi deja rezervat pe iTunes, iar cei care au făcut deja acest lucru pot descărca imediat 'Dark Necessities'.

Albumul constituie o revenire a trupei americane după o pauză de cinci ani de la publicarea precedentului lor album, 'I'm With You', care a urcat în 2011 pe primul loc în topurile din 18 ţări.

Trupa, care are prevăzut un turneu pentru vara aceasta, nu a dat alte detalii privind starea de sănătate a solistului, dar nu a anunţat nici suspendarea vreunui concert dintre cele deja programate. AGERPRES

×