x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tatiana Șelaru: “Am fost cât se poate de ambițioasă!“

Tatiana Șelaru: “Am fost cât se poate de ambițioasă!“

04 Oct 2017   •   19:30
Tatiana Șelaru: “Am fost cât se poate de ambițioasă!“
Sursa foto: Ana Dumitru

În “O grămadă de caramele”, este o fată rea, dar în viața de zi cu zi, este opusul personajului său – Ema. Tatiana Șelaru, actrița pe care telespectatorii o pot urmări în serialul de la Happy Channel, a povestit în  emisiunea “Happy Night”, din această seară (4 octombrie), de la ora 22.30, cum a luat naștere pasiunea ei pentru film și teatru, mărturisind că încă de la o vârstă fragedă a știut exact care este drumul ei în viață.

“Atunci când eram mică, mama mă ducea foarte des la toate spectacolele, la teatru, la circ, mergeam peste tot. (…) La 12 ani, am fost singură la un casting fără să o anunț pe mama, ea știa că sunt la ziua unei prietene, și după ce am luat castingul, i-am zis: <>. Următoarea etapă a fost liceul și admiterea la facultate. De când aveam șapte ani, nici o secundă nu m-am gândit că pot să fac altceva. Am mers pe ideea mea, am încercat să perseverez. Am fost cât se poate de ambițioasă, am avut încredere în mine. Deci, orice se poate!”, a povestit Tatiana Șelaru în cadrul emisiunii Happy Night, ediție care se va difuza astăzi (4 octombrie), de la ora 22.30, la Happy Channel.  

În afară de film, Tatiana poate să fie urmărită și pe scena de la teatru.

“În toamna asta, o să continuu să colaborez cu MiniArtShow by Ioana Ginghină.  Acolo, o joc pe Alice din <>.”, a mai spus ea.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Tatiana Șelaru la “Happy Night”, astăzi, de la ora 22.30, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

×
Subiecte în articol: Tatiana Șelaru