x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Poti avea CASA VISURILOR tale, daca tii cont de 5 aspecte IMPORTANTE!

Poti avea CASA VISURILOR tale, daca tii cont de 5 aspecte IMPORTANTE!

30 Mai 2018   •   17:48
Poti avea CASA VISURILOR tale, daca tii cont de 5 aspecte IMPORTANTE!

Daca te afli la inceput de drum si doresti sa iti construiesti sau sa iti cumperi o casa, este important sa stii care sunt aspectele esentiale de care trebuie sa tii cont pentru a avea o locuinta perfecta, asa cum ai visat dintotdeauna.

  1. Instalatiile sanitare

Unul dintre cele mai importante criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti propui sa faci o astfel de investitie sunt instalatiile sanitare.  O constructie de acest fel ar trebui sa fie bine realizata si sa aiba o durabilitate cat mai indelungata cu putinta. Materialul optim din care ar trebui sa fie alcatuita instalatia este teava rotunda, realizata din aliaje care sa nu permita coroziunea, sa fie rezistente la conditiile climatice si de temperatura, dar si la cerintele de presiune. Tevile din otel carbon reprezinta cea mai sigura varianta, dar si cea mai recomandata. Accesand https://www.nicometaltub.ro/produse/fitinguri-pentru-sudura/reductii-sudabile te asiguri ca vei fi mereu la curent cu cele mai utilizate , dar si indicate materiale si corpuri cu ajutorul carora sa beneficiezi de siguranta si confort si poti sa alegi, consultand un specialist, variantele pe care le considerati cele mai potrivite.

  1. Zona in care este amplasata locuinta

Acest criteriu ar trebui sa fie strans legat de preferintele personale, de zona in care v-ar placea, atat tie, cat si familiei tale, sa locuiti. De asemenea, este esentiala si pozitionarea locuintei in raport cu celelalte institutii ale statului sau cu o sursa de alimentare si aprovizionare, dar acest aspect tine, din nou, de alegerile individuale. Insa, un detaliu important legat de acest capitol este informarea cu privire la siguranta zonei in care urmeaza sa te muti, precum si siguranta constructiei propriu-zise.

 

  1. Aspectul general al locuintei

Dincolo de toate acele poze pe care le vezi in revistele de design, pentru casa visurilor tale, trebuie sa iei in vedere si felul in care care arata, in prezent, structura viitoarei locuinte, precum si alte date legate de anul construirii, calitatea constructiei si materialele utilizate. La fel de important este si aspectul interior al casei, modul in care sunt repartizate camerele, suprafata fiecarei incaperi, precum si pozitionarea lor in raport cu piese centrale: baia si bucataria, un eventual hol.

 

  1. Alegerea elementelor de finisaj

Dupa ce ai stabilit aspectele definitorii pentru constructia propriu-zisa, e momentul sa te preocupi pentru elementele de finisaj. Si, cum siguranta este pe primul loc, incepe prin a te asigura ca locuinta ta beneficieaza de un sistem de securitate complex, incepand de la usi si ferestre, pana la montarea unui circuit de supraveghere.

Un alt element din aceasta categorie de care trebuie sa tii cont este izolarea termica a peretilor casei, urmata de alegerea vopselei si a pardoselei, in concordanta cu ideile proprii.

  1. Alegerea mobilierului si a altor detalii

Din momentul in care locuinta ta a prins contur, e timpul sa o transformi in casa visurilor tale, recurgand la un design interior unic si personalizat, care sa para desprins din revistele de specialitate. De acum inainte, tot ce ai de facut este sa iti pui in practica ideile, mizand pe simplitate si bun gust.

Casa ideala pentru tine si familia ta nu o sa ti se mai para un proiect imposibil de realizat, mai ales dupa ce ai aflat care sunt cele mai importante criterii pe care trebuie sa le ai in vedere!

 

 

 

×