x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Sting va susţine un concert la Cluj; artistul soseşte în Transilvania însoţit de bucătarul său personal

Sting va susţine un concert la Cluj; artistul soseşte în Transilvania însoţit de bucătarul său personal

13 Oct 2017   •   18:31

 Sting va sosi la Cluj-Napoca, unde va susţine marţi un concert, însoţit de bucătarul său personal, astfel că organizatorii au pregătit un spaţiu special amenajat, care să îi permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului.

Din recuzita acestuia nu vor lipsi plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere şi un congelator.

"Doar câteva zile au mai rămas până când Sting va reveni în România pentru concertul pe care acesta îl va susţine la Cluj-Napoca. (...) Pregătirile pentru concertul de marţi sunt în toi, echipa de producţie amenajând totul în cele mai mici detalii astfel încât şederea artiştilor să fie una cât mai plăcută, chiar dacă asta înseamnă să transforme una dintre încăperile Sălii Polivalente într-o bucătărie mobilată şi complet funcţională!', arată un comunicat al organizatorilor transmis vineri AGERPRES.

În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit şi un spaţiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane. Pe lângă aceste două spaţii, alte 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care însumează peste 70 de persoane, alţi aproape 460 de oameni din echipă locală fiind implicaţi în organizarea concertului.

Show-ul este ultimul dintr-un turneu european ce promovează piese de pe noul album "57th & 9th" şi va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Polivalentă, biletele fiind foarte aproape de epuizare.

Organizatorii amintesc că cei care doresc mai au patru zile pentru a participa la concertul susţinut de artistul britanic.

Ultimele bilete mai pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro şi din reţelele afiliate, doar în categoriile în care s-au făcut recent suplimentari ca urmare a unor modificări logistice la nivel de set-up. Acestea oferă locuri în diferite sectoare din tribune.

Accesul pentru concertul de marţi se va face începând cu ora 18,00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18,30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20,00, în deschiderea show-ului Sting, va cânta Joe Sumner, Sting urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 21,00.

Pentru evitarea aglomeraţiilor la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18,00, ora deschiderii oficiale a porţilor de acces.

Pentru intrarea în Sala Polivalentă, organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, porţile urmând a fi semnalizate corespunzător.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, dar nici cu selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

×
Subiecte în articol: Sting