x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Târgul de Turism al Bucureștiului și Gust de România, la Sala Palatului

Târgul de Turism al Bucureștiului și Gust de România, la Sala Palatului

de Diana Scarlat    |    17 Apr 2018   •   14:44
Târgul de Turism al Bucureștiului și Gust de România, la Sala Palatului

Bucureștenii care vor rămâne acasă în prima parte a minivacanței de 1 Mai au ocazia să se bucure de cele mai bune oferte pentru concediu și de produse tradiționale autentice care-i vor ajuta să se simtă ca în vacanță, chiar în centrul Capitalei. În perioada 27-29 aprilie, Sala Palatului își deschide porțile pentru toți cei care vor să afle ultimele noutăți despre ofertele din turism și să profite de pachetele de ultimă oră ale agențiilor sau ale hotelurilor și pensiunilor care participă la “Târgul de Turism al Bucureștiului” și la târgul de produse tradiționale “Gust de România”. Cele două evenimente se vor desfășura concomitent la Sala Palatului, din Capitală. Programul de vizitare va fi ăntre orele 10.00-18.00, de vineri până duminică, cu intrarea liberă.

 

“Cei dornici de o vacanță la munte, la mare, în Delta Dunării sau în satele tradiționale din regiunile încărcate de istorie din România, dar și cei își doresc o ofertă bună pentru o vacanță într-o destinație turistică externă, au ocazia să viziteze standurile expozanților de la “Târgul de Turism al Bucureștiului” și târgul de produse tradiționale “Gust de România”. Vor fi prezente agenții de turism, companii de asigurări, firme de închirieri autocare, organizații și asociații care activează în domeniul turismului, hoteluri, restaurante și pensiuni, precum și birouri regionale de promovare turistică”, explică organizatorii.

 

Pentru delectarea cu cele mai apreciate branduri românești, vizitatorii sunt invitați și la târgul de produse tradiționale “Gust de România”, care va aduce în fața publicului mărci înregistrate de mâncăruri și băuturi tradiționale autentice, dar și de cosmetice și produse naturiste. “Producătorii autohtoni își vor prezenta mărfurile într-o formă originală. În premieră, vizitatorii vor avea ocazia să opteze și pentru vizionarea unor case de vacanță din lemn, în miniatură, reprezentând toate zonele etnografice ale țării. Toți participanții la târg vor fi îmbrăcați în cotume populare tradiționale, marcând, astfel, prin port și prezentarea produselor, încă un eveniment dedicat anului în care celebrăm Centenarul Marii Uniri”, mai spun organizatorii.

 

×
Subiecte în articol: Târgul de Turism al Bucureștiului