x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Weekend cu test drive și distracție, la Ciolpani

Weekend cu test drive și distracție, la Ciolpani

de Diana Scarlat    |    22 Iul 2021   •   15:30
Weekend cu test drive și distracție, la Ciolpani

Iubitorii de mașini și festivaluri în aer liber sunt așteptați la SUV Fest 2021, unde se vor putea bucura din plin de ambele. În perioada 23-25 iulie, la Ciolpani, va avea loc un eveniment care îmbină toate trendurile momentului cu sesiunile de drive-test, atât pentru cunoscători, cât și pentru cei care vor să afle informații utile de la specialiști.

 

“SUV Fest este un eveniment care își propune să aducă mai aproape de potențialii clienți cele mai noi și interesante oferte ale importatorilor auto români. Și nu doar pe hârtie, ci față în față și nu doar static, ci cu sesiuni complete de test-drive, desfășurate pe traseele complexului TCS Racing Park, din Ciolpani”, explică organizatorii. Evenimentul a fost conceput astfel încât să ofere o experiență completă, cu o expoziție auto, o zonă de test drive, unde se poate testa SUV-ul preferat, o pistă pentru bicicliști, loc de joacă pentru copii, mâncare savuroasă de la cele mai apreciate food truck-uri și muzică bună.

 

Doritorii se pot înscrie pe site-ul evenimentului SUV Fest pentru a-și rezerva testul cu mașina care îi interesează: Audi, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Suzuki și Toyota SUV-uri, dar și câteva modele off-roader, toate vor fi disponibile. Accesul la eveniment este gratuit.

×