x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Dieta smart pentru care nu trebuie să faci nimic

Dieta smart pentru care nu trebuie să faci nimic

de Oana Portase    |    21 Feb 2019   •   18:00
Dieta smart pentru care nu trebuie să faci nimic

Cea mai mare bătaie de cap când vine vorba de diete este alegerea ingredientelor şi gătitul. De multe ori nu ştim de unde să începem şi ce ni se potriveşte. Dieta smart vine în ajutorul celor care nu reuşesc să se organizeze. Pachetul cuprinde un meniu pentru 7 zile, iar toate mâncărurile vin gata preparate, la tine la uşă. Tot ce trebuie să faci este să mănânci la ore fixe mesele şi gustările şi să nu te abaţi de la regim.

Trei categorii de pachete

Meniurile "Smart Diet Experience" conțin mai multe feluri de mâncare gustoasă precum supe cremă, paste bolognese, tocănițe, lasagna sau gustări precum biscuiți cu merișoare și portocală, granola cu fructe exotice sau biscuiți cu migdale și caise. Doritorii au de ales între trei pachete cu meniuri diferite: White, Purple şi Green, ultimul fiind vegetarian.

Primești mâncarea pentru o săptămână

Programul de nutriţie smart vine cu o idee inedită pentru consumatori: pachete alimentare gândite de nutriționiști pentru 7 zile, cu produse de regim pentru slăbire din preparate speciale ce au la bază ingrediente naturale. „Modul de preparare al mâncărurilor Smart Diet Experiencea are în vedere utilizarea temperaturilor scăzute, pentru păstrarea calității nutrienților.Pentru păstrararea prospețimii preparetelor, această dietă folosește ambalarea MAP, (Modified Atmosphere Paching, în traducere Ambalarea în Atmosfera Modificată). Această ambalare este o metodă naturală care combină cunoștințe vaste din știința alimentelor, amestecuri de gaze și ambalare, prelungind termenul de valabilitate în mod natural.Astfel, se prelungește termenul de valabilitate al mâncărurilor fără substanțe chimice sau congelate, se păstrează gustul, textura și aspectul inițial”, explică Oana Hanganu, specialist marketing.

Fiecare meniu zilnic este compus din trei mese principale și o gustare. Partea bună este că mănânci preparate gustoase, săţioase şi nici nu vei simţi că eşti la dietă. Vei mânca supe cremă, paste bolognese, tocănițe, lasagna sau gustări precum biscuiți cu merișoare și portocală, granola cu fructe exotice sau biscuiți cu migdale și caise. O să ai de ales între trei pachete cu meniuri diferite: White, Purple şi Green, ultimul fiind conceput special pentru vegetarieni. Pachetul pentru o săptămână se comandă doar online și ajunge la doritori într-un interval cuprins între 6 și 48 de ore. Toate alimentele sunt păstrate la rece, în recipiente vidate, sigilate ermetic, pentru a nu pătrunde aerul și umidatea, agenți ce acționează la formarea mucegaiului sau a bacteriilor. Sigilarea ermetică protejează textura și vă păstra proaspete alimentele, inclusiv legumele sau fructele, pentru o perioadă mai mare de timp. Mâncărurile din pachet pot fi încălzite la cuptor sau consumate la temperatura camerei.

RESTRICŢII

Eficiența acestui nou concept stă în respectarea programului nutrițional din pachet, astfel nu uita:

Să consumi doar produsele din pachet, nimic în plus;

Să mănânci la ore fixe în fiecare zi, urmează un program şi vei avea rezultate optime;

Să nu consumi deloc alcool;

Să încălzești mâncarea la temperatura indicată;

Produsele se păstrează la temperaturile indicate pe fiecare cutie în parte.

Cât slăbeşti

Pentru rezultate dorite este recomandat să mânânci preparatele la ore fixe, să nu consumi alcool şi să faci mişcare. Nu mânca nimic în plus faţă de ce ai în pachet. Experienţa Dietei Isteţe poate fi urmată mai multe săptămâni la rând, în funcţie de câte kilograme vrei să slăbeşti. O persoană cu un indice de masă corporală normal va slăbi cam 1-1,5 kilograme în prima săptămână de dietă. Poţi slăbi chiar şi 7 kilograme într-o săptămână dacă ai un indice de masă corporală ridicat. Pachetele „Smart Diet Experience” au o perioadă de valabilitate de 21 zile şi trebuie păstrate la frigider.

Conceptul inedit te va scuti de multe bătăi de cap. Nu va trebui să concepi meniurile, nu va trebui să faci cumpărăturile şi nu va trebui să găteşti. Toate alimentele folosite sunt bio.

 

 

×
Subiecte în articol: dieta sănătoasă