x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 4 lucruri pe care poți să le faci dacă vrei fund ferm, tonifiat și fără celulită

4 lucruri pe care poți să le faci dacă vrei fund ferm, tonifiat și fără celulită

10 Mar 2020   •   19:30
4 lucruri pe care poți să le faci dacă vrei fund ferm, tonifiat și fără celulită
Sursa foto: Imagine de Silviu Costin Iancu de la Pixabay

Fundul este primul afectat de gravitație și de schimbările care apar natural odată cu vârsta. Desigur că există femei mai norocoase prin înzestrarea genetică și altele cu mai puțin noroc. Chiar dacă faci parte din prima categorie nu trebuie să uiți totuși că timpul nu stă în loc pentru niciunul dintre noi și că e mai ușor să întreții ce ai decât să repari mai târziu. Așadar, pentru cele care vor să se mențină sau să scape de celulită și să se tonifieze, există soluții și nu sunt nici imposibil de aplicat. Iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci:

1. Ai grijă ce și cum mănânci

Din păcate, chiar și femeile slabe și care n-au celulită vizibilă pe picioare au gropițe pe fund, măcar când îl încordează. Și cum nu prea poți să mergi cu fundul complet relaxat, la plajă nu ai cum să ascunzi asta. Deci fie alegi să faci plajă în pantaloni scurți, fie iei măsuri.

Iar pentru asta, în primul rând, trebuie să ai grijă la alimentație. Începe cu pași mici. Așa se fac toată schimbările importante. Încearcă să consumi mai puțin zahăr rafinat ba chiar să-l înlocuiești cu variantele sănătoase.

Elimină prăjelile, mâncarea de tip fast food și carbohidrații proști. Adică înlocuiește pâinea și pastele cu variantele integrale. Serios că nu e chiar un efort gigantic.

 

Citește mai mult pe andreeasava.ro

×