x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cum să scapi ușor de riduri. Crema care te ferește de griji

Cum să scapi ușor de riduri. Crema care te ferește de griji

28 Feb 2017   •   17:41
 Cum să scapi ușor de riduri. Crema care te ferește de griji

Pielea din jurul buzelor este puțin mai sensibilă decât pielea de pe restul feței. De aceea, apar semnele premature ale îmbătrânirii în această zonă mult mai repede. Află cum poți reduce ridurile din jurul gurii cu această cremă de casă, scrie clicksanatate.ro.

Din moment ce suntem expuse în mod continuu la razele soarelui, toxine, precum și alți factori agresivi, pielea începe să-și piardă din cantitatea produsă de colagen și elastină, dezvoltându-se diverse afecțiuni. Cu toate că aceste condiții apar în mod diferit în fiecare caz, este necesar să se ia unele măsuri de îngrijire pentru a evita afectarea frumuseții feței.

Din fericire, există în prezent o gamă largă de tratamente cosmetice care hrănesc pielea din jurul gurii și-o păstrează elastică și fără riduri. Cu toate acestea, unele produse de pe piață sunt destul de scumpe și nu toate pot fi achiziționate în mod regulat.

De aceea, poți apela și la metode alternative, care oferă efecte similare celor de pe piață la un preț mai accesibil. Este o cremă preparată din ceară de albine, ulei de migdale și alte ingrediente benefice pentru piele.

Această cremă antirid este un produs 100 % natural, în care sunt combinate avantajele mai multor ingrediente sănătoase pentru piele, oferindu-i suplimente de substanțe nutritive și substanțe protectoare.

×