x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta Rina. Totul despre dieta de 90 de zile. Exemple de rețete

Dieta Rina. Totul despre dieta de 90 de zile. Exemple de rețete

12 Feb 2019   •   11:15
Dieta Rina. Totul despre dieta de 90 de zile. Exemple de rețete

Dieta Rina este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de surplusul de greutate. Dieta Rina, care se întinde pe 90 de zile, te ajută să scapi de până la 10kg și în același timp are grijă de sănătatea corpului tău.

Dieta Rina a devenit una dintre cele mai populare modalitati de a scadea in rapid si intr-o maniera sanatoasa in greutate. Dieta Rina nu inseamna sa te infometezi sau sa numeri fiecare calorie pe care o inghiti, insa slabeti vaznd cu ochii si te simti mai bine ca niciodata. Milioane de oameni au incercat dieta Rina.

Dieta Rina este opera unui nutritionist sportiv din SUA si a fost analizata de specialisti din intreaga, iar cardiologii o recomanda oricui isi doreste o inima sanatoasa. Dieta Rina este ecomandata chiar si de atletii profesionisti.

Dieta Rina este echilibrata si iti permite sa obtii, fara prea mult efort si fara consecinte negative asupra sanatatii forma fizica visata.

Doctorii recomanda dieta Rina chiar si celor care se confrunta cu probleme cardiovasculare datorita nu doar faptului ca scapa de excesul de kilograme insa si pentru ca implica un proces de detoxifiere a corpului.

Dieta Rina este usor de adoptat

Dieta are avantajul ca iti permite sa mananci aproape orice intra in cele patu categorii de alimente: proteine, amidon, vitamine si carbohidrati.

Fiecarei categorii ii este dedicata o zi in care poti combina toate alimentele care intra aici.

Dieta Rina – planul pe zile

Ziua de proteina

..............

Citește mai departe PLANUL ZILNIC PENTRU DIETA RINA

Sursa foto: Pixabay

×