x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului UPDATE / Ghimpaţi, Giurgiu: Copilul de 3 ani, intoxicat cu fum, a murit!

UPDATE / Ghimpaţi, Giurgiu: Copilul de 3 ani, intoxicat cu fum, a murit!

21 Dec 2016   •   10:29
UPDATE / Ghimpaţi, Giurgiu: Copilul de 3 ani, intoxicat cu fum, a murit!

UPDATE - Copilul în vârstă de 3 ani, din localitatea Ghimpaţi, intoxicat cu fum după ce la locuinţa în care se afla a izbucnit miercuri un incendiu, a murit, potrivit ISU Giurgiu.

''Din informaţiile primite de la SAJ Giurgiu, la orele 9,52 s-a încheiat protocolul de resuscitare şi s-a constatat decesul copilului pentru că acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Bunicul acestuia în vârstă de 60 de ani, intoxicat, de asemenea, cu fum a fost stabilizat din punct de vedere hemodinamic şi respirator'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

El a menţionat că în prezent pompierii au localizat incendiul şi acţionează pentru stingerea acestuia.

''Incendiul a fost localizat, colegii mei se află la faţa locului şi acţionează în continuare pentru lichidarea acestuia. Încă nu cunoaştem cauzele incendiului, cercetările vor continua. Flăcările au distrus obiecte de mobilier, un calculator, articole de îmbrăcăminte, o cameră de locuit şi acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ zece metri pătraţi'', a spus Florin Neguţ.
 

Știrea inițială - Copilul în vârstă de 3 ani intoxicat cu fum, în localitatea Ghimpaţi, după izbucnirea unui incendiu la locuinţa în care se afla, a fost predat echipajului medical de pe elicopterul SMURD ajuns la faţa locului.

Potrivit ISU Giurgiu, copilul se află în stop cardio-respirator şi se efectuează manevre de resuscitare a acestuia de către echipajul SMURD.

Autorităţile judeţene au solicitat un elicopter SMURD în localitatea Ghimpaţi pentru preluarea unui copil de 3 ani, aflat în stare de inconştienţă, după ce s-a intoxicat cu fum.

Potrivit dispeceratului ISU Giurgiu, "două autospeciale cu apă şi spumă de la Garda Mihăileşti şi o autospecială de la Detaşamentul Bolintin Deal s-au deplasat în această dimineaţă în localitatea Ghimpaţi" după ce, prin 112, a fost anunţat un incendiu la o casă din localitate şi că este posibil să fie două victime.

Ajunşi la faţa locului, pompierii acţionează pentru localizarea şi stingerea incendiului şi au constat că sunt două victime intoxicate cu fum, "o persoană în vârstă de 60 de ani şi un copil în vârstă de trei ani care este încă inconştient". AGERPRES

×