x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului Primele episoade de hrană solidă - la masă, cu produsele Little Prints

Primele episoade de hrană solidă - la masă, cu produsele Little Prints

24 Aug 2021   •   11:13
Primele episoade de hrană solidă - la masă, cu produsele Little Prints

Tot ce ține de creșterea și îngrijirea unui bebeluș este o întreagă aventură pentru părinți. Chiar și când au anterioare experiențe și nu sunt la primul copil, cu fiecare nouă etapă a celui mic sunt acaparați de schimbări și luați prin surprindere de tot ce se întâmplă. Pentru etapa diversificării celui mic vorbim din nou de un episod pentru care părinții se vor pregăti temeinic înainte.

Poate că focusul este în mare parte asupra tipului de mâncare. Ce să ofere la prima masă? Cu ce să continue? În ce cantitate? Dacă nu îi place? Sunt temeri firești. Dar specialiștii în nutriție spun că la fel de important este și cum prezentăm mâncarea solidă. Dacă pornim cu teamă, este ceea ce vom transmite și celor mici. În schimb, vesela, tacâmurile și tot ceea ce veți folosi în timpul mesei pot contribui semnificativ la o stare mai bună a celui mic.

Iar Little Prints știe mai bine cum stă treaba la acest capitol. Acest e-shop cu produse premium pe nișa celor destinate nou-născuților și copiilor. Aici veți regăsi produse pentru diversificare, articole vestimentare și accesorii, precum și celebrele suzete Bibs.

 Prima masă - cum vă pregătiți

Prima întâlnire între bebeluș și mâncarea solidă se prea poate să fie despre mâncare cu care bebelușul se va juca, mai degrabă decât va mânca. Așteptați-vă la curiozitatea sa de a testa, însă nu înainte de a verifica textura preparatului.

Din așezarea pe masă nu ar trebui să vă lipsească produsele utile pentru mâncat, respectiv farfuria și tacamul. Dar din rațiuni practice veți completa cu o căniță pentru apă și eventual o bavețică. Astfel de produse sunt regăsite la Little Prints. Sunt de calitate premium, la fel ca orice altceva veți găsi în acest portofoliu. Vorbim despre branduri de talie internațională, de la Mushie, de la Bibs sau chiar de la brandul propriu, Little Prints.

Dacă vă gândiți ce au special aceste produse trebuie spus că sunt lucrate cu maximă atenție la detalii. Spre exemplu, au marginile bine finisate, sunt plăcute la atingere, flexibile și rezistente. Este combinația perfectă de caracteristici, dacă ne gândim că astfel de accesorii vor fi intens utilizate, sterilizate, vor ajunge pe toate suprafețele, vor deveni jucării lansate în aer, aruncate și iar răsucite între degetele mici ale bebelușului.

Boluri speciale pentru masa celui mic

Din nevoie de a lucra cât mai practic, de a avea la îndemână mâncarea celui mic, orice părinte va căuta să folosească acele produse ce îi pot ușura munca. Cum sunt cănile pentru gustarea celui mic, prevăzute cu sistem antivărsare, cum sunt bolurile cu ventuze, care se mențin bine fixate pe o suprafață, încât să împiedice vărsarea alimentelor.

Tot aici veți găsi și acele farfurii compartimentate. Acestea sunt în mod special recomandate în cazul copiilor ce experimentează autodiversificarea.

Boluri cu capac, ce permit să mențineți mâncarea în condiții de igienă, cele în set cu linguriță și furculiță sunt la fel de bine idei de veselă pe care ar trebui să le încercați. Pot fi folosite cu succes și în cuptorul cu microunde, când încălziți mâncarea. Pot fi spălate și în mașina de spălat vase. Nu sunt simple produse din plastic, ci realizate din silicon alimentar, flexibile, care nu au risc de accidentare atunci când sunt folosite. Nu conțin compuși chimici toxici pentru cei mici. Le găsiți la littleprints.ro, în stoc disponibil, posibil de comandat exclusiv online.

Dacă tot ați ajuns în acest e-shop vă veți bucura să descoperiți și alte produse utile. Odată cu perioada diversificării începe și etapa în care cel mici începe să consume și mici cantități de apă, pe lângă laptele cu care s-a obișnuit. Tot acum începe și grija față de igiena orală. Descoperiți periute de dinti pentru bebelusi, primele astfel de accesorii pentru cei mici. Se vor obișnui în timp că ritualul spălării pe dinți să fie fun și niciodată absent după fiecare masă.

Little Prints este un brand cunoscut, recomandat deja de publicul larg. Produsele lor le veți observa la mămicile grijulii, la influenceri și în magazinul cu același nume. Sunt calitatea de care orice mamă se preocupă, din dorința de a oferi celui mic tot ce este mai bun.

Contact:

hello@littleprints.ro

 

 

×