x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Dezintoxica-ti organismul

Dezintoxica-ti organismul

23 Ian 2005   •   00:00

Dupa ce a scapat de o boala crunta, Stelian Fulga s-a dus intr-un pelerinaj in Tibet, iar calugarii de-acolo au acceptat sa-l lase in preajma lor, si astfel a ucenicit in domeniul terapiilor neconventionale.


Pulsul medicinei - FLORIN CONDURATEANU

Inspirandu-se din tratamentele naturiste ale calugarilor tibetani, dar si din leacurile din practica populara de pe la noi Stelian Fulga poarta si azi o apriga lupta cu bolile, si multi pacienti care i-au calcat pragul sustin ca au scapat de suferinte, ba chiar s-au tamaduit de maladii grele. Stelian Fulga declara ca ataca prin terapiile sale naturiste mai toate bolile, exceptand scleroza in placi, Parkinsonul, psoriazisul si cancerul oaselor.

Motto-ul tratamentului aplicat de Stelian Fulga ar suna cam asa: "Dezintoxica-ti organismul!". Si pentru aceasta, terapeutul administreaza un amestec de uleiuri din seminte, atat de la semintele unui arbust dintr-o tara exotica, cat si din semintele unor plante din tara, de exemplu, uleiul extras din samburii de struguri. Stelian Fulga recomanda un regim alimentar care sa nu mai polueze organismul, dar aceasta dieta se face in functie de grupa sangvina a omului, apartinatorii de unele grupe de sange, de exemplu, n-au voie sa manance carne, altii au dreptul sa-si puna in farfurie si unele sorturi de carne usoara, fiindca grupa lor de sange e mai blanda. Pacientii lui Stelian Fulga spun ca terapiile lui le-au adus bine. Dar cu pacientii care fumeaza Stelian Fulga nici nu sta de vorba.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă stelian fulga