x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Performanță în Israel. Un nou tratament vindecă infecția cu COVID-19 în 5 zile

Performanță în Israel. Un nou tratament vindecă infecția cu COVID-19 în 5 zile

05 Feb 2021   •   13:33
Performanță în Israel. Un nou tratament vindecă infecția cu COVID-19 în 5 zile

Mai multe autorități medicale din Israel anunță tratamente noi care vindecă infecția cu virusul SARS-CoV-2 într-un timp foarte scurt. Cercetători de la Spitalul Ichilov din Tel Aviv au declarat administrarea unui medicament care a vindecat pacienții în 5 zile. Totodată, și Centrul Medical Hadassah din Ierusalim a dezvoltat un alt tratament care au dus la un regres al bolii în decurs de 8 zile , scrie ynetnews

Medicamentul se numește EXO-CD24, are un preț rezonabil și trebuie administrat o singură dată pe zi.

Profesorul Nadir Arber, de la Centrul Integrat de Prevenire a Cancerului din Spitalul Ichilov, a dezvoltat acest tratament și l-a administrat pacienților cu forme medii și grave de COVID-19. Rată de vindecare a acestora a fost de 95%.

Dintre cei 30 de pacienți cărora li s-a administrat tratamentul, 29 s-au simțit mai bine după doar două zile și au fost externați după 3-5 zile. Cel de-al 30-lea pacient spa vindecat într-un timp mai îndelungat. 

Spitalul Ichilov din Tel Aviv s-a adresat Comitetului Helsinki din Ministerul Sănătății pentru a extinde utilizarea medicamentului.

Și Centrul Medical Hadassah din Ierusalim a anunțat un nou tratament anti COVID-19. Este vorba despre medicamentul Allocetra. Acesta a fost administrat la 21 de pacienți care sufereau și de alte afecțiuni. 19 bolnavi s-au vindecat în 6 zile și au fost externați după 8 zile. Tratamentul a fost dezvoltat de prof. Dror Mevorach, director al Centrului de Cercetare pentru Reumatologie și Medicină Internă.

×
Subiecte în articol: Israel tratament COVID