x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spitalul Floreasca anunţă că unitatea specializată în tratamentul arşilor grav a devenit operaţională

Spitalul Floreasca anunţă că unitatea specializată în tratamentul arşilor grav a devenit operaţională

20 Apr 2016   •   12:57
Spitalul Floreasca anunţă că unitatea specializată în tratamentul arşilor grav a devenit operaţională
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Unitatea pilot specializată în tratamentul pacienţilor arşi grav a Spitalului de Urgenţă Floreasca a devenit operaţională la nivelul standardelor impuse de exigenţele internaţionale, informează un comunicat de presă al unităţii medicale.

"Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti anunţă faptul că, în conformitate cu Programul Naţional de Îngrijire a Pacienţilor Arşi Grav, unitatea pilot specializată în tratamentul acestor pacienţi din cadrul spitalului nostru devine operaţională la nivelul standardelor impuse de exigenţele internaţionale, beneficiind şi de cunoştinţele şi abilităţile dobândite de personalul medical instruit în centre de elită din Franţa (Paris, Bordeaux, Lille)", se arată în comunicatul de presă.

Unitatea de Îngrijire a Pacienţilor Arşi Grav beneficiază şi de facilităţi de tratament prin terapie hiperbară atunci când pacienţii au această indicaţie de excepţie.

"În vederea coordonării activităţii acestui centru este cooptat şi un medic cu experienţă internaţională", mai afirmă comunicatul de presă. AGERPRES

×